2777
2789
عنوان

همچین مردی رو قبول میکنید؟ با این خصوصیات؟

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 69 پست
زیاد بهش شک کنی ا‌ونم واقعا به بیرون کشیده میشه چون میگه من که وفادار باشم یا نباشم این به من شک دا ...

باورت میشه خودم این حرفو به چندین نفر زدم که شک نکن و فلان

خودم انگار قفل کردم رفتار درست رو بکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که به رفتارت آگاهی و میدونم بعضی موقع‌ها زیاده‌روی می‌کنی، بیشتر مسیر برای اصلاح رو طی کردی 👌

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

همسرمنم که عقدیم یه روز درمیون با دوستش شبا بیرونه حدود ۲ساعتی...

منم خیلی عذاب میکشم ولی ببین ناراحتی من تا حدی به جا هست چون این قشنگ روتین کرده و یه روز در‌میون باید رفیقشو ببینه حتی شده میگم‌بیا امشب پیش من میگه نه فردا میام. حالا با این اوضاع من‌چی بگم

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
خیلی بهش اهمیت میدی یکم آزاد بذار هم افکارخودتو هم اونو....فرض کن یک درصد افکارت درسته تو حاضری با ک ...

اره خیلی مهم میدونمش انگار من پیش اون هیچم طرز فکرم کلا اینه

اگه قربون صدقم بره خودمو بالا میبینم اگه یه لحظه محل نده خودمو بی ارزش میبینم

وضعم داغونه میدونم

چه دمنوشی مثلا؟

دمنوش هایی مثل آفتیمون اسطوخدوس گل گاو زبان

سنبل الطیب

اما اینا خیلی کمک کمی میکنه

شما به روانشناس نیاز دارید

اگر نمی تونید روی عزت نفستون کار کنید و خودتون رو مشغول کنید

میفهمم و بهت افتخار میکنم که انقدر قوی هستی❤️ با یک روانشناس میتونی روند درمان رو خیلی سریع تر پیش ...

عزیزم ممنونم ♥️ اره تمام تلاشمو میکنم برم پیش روانشناس تا مشکلمو حل کنم