2777
2789

اگه می‌خونید بگید بزارم از قبل تایپ کردم. 🙂💔

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک لطفا

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

حدودا ۱۶ سالم بود تو اینستا داشتم می‌چرخیدم که تیزر یه سریال ترکی رو دیدم به نظر سریال زیبایی بود تصمیم گرفتم از طریق تلگرام سریال و دنبال کنم ....

وارد یه کانال تلگرام شدم با عنوان همون سریال ترکی...

یه گپ داشت که عضو اونجا شدم بچه های خوبی بودن 

( هم پسر بود هم دختر) خلاصه ما خیلی باهم صمیمی شدیم همین صمیمیت باعث شد خودمون یه گروه جداگانه بزنیم 

تو اون چت کنیم...

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          

بزار گلم می‌خونیم.

م‍‌ث‍‌ل اون #م‍‌ت‍‌رس‍‌ک‍‌ی ک‍‌ه ت‍‌ا اب‍‌د #د‌س‍‌ت‍‌اش ب‍‌ازه ام‍‌ا ک‍‌س‍‌ی #ب‍‌غ‍‌ل‍‌ش ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه🚶🏼‍♂️ ️ 

یه کاربری بود اسمش A.I بود می‌گفت کنکوریه....

منم که داشتم برا کنکور درس می‌خوندم مدام ازش سوال می‌پرسیدم ( اول فکر کردم دختره) خلاصه فهمیدم این پسره اسمش هم هست علی.....

طی یه شوخی الکی ( شوخی احساسی) من و علی خیلی باهم صمیمی شدیم ....

طوری که من راحت میرفتم پیوی ازش سوال درسی می‌پرسیدم ( چون علی همون سال با رتبه خوبی قبول شده بود) به هم وویس میداد اولین باری که صداشو شنیدم عاشق صداش شدم 😂😑 ( اصلا اعتراف کنم من اول عاشق صداش شدم بعد خودش🤣) خلاصه بین ما روز به روز این صمیمیت بیشتر میشد.... من خودم کلا جزوی از خصلتمه مثلا یه جورایی پیام بدم به طرف مقابل اما ناخودآگاه پیام که به علی میدادم از قصد دلبری هم چاشنیش میکردم 😑