2777
2789

ماهی و مرغ که خیلی خوب میشع 

برای پیتزا هم عالیه 

اما سیب زمینی میزارم خیلی خشک میشه حتی یه مقدار کمی هم روغن روش اسپری میکنم 

بادمجون هم گذاشتم که خیلی بد شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی رو باید مثلا دو سه بار تو طول پخت هی درشو باز کنی زیر و رو کنی

من یه قاشق غذاخوری روغنم بهش میزنم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

میوه خشک کردن رو میگی چجوریع چی بهش میزنی چند دقیقه می‌ذاری

تا حالا موز و نذاشتم فقط ، بقیه میو ها مثل کیوی خرمالو ، سیب ، پرتغال ، توت فرنگی ، برگه لبو و آلو و این‌چیزازو خشک کردم ، برشات نباید نازک باشه وگرنه میسوزه ، برای پرتغالم من یکم شهد درست کردم ترکیب شکر و یکم آبلیمو خیلی کم ، سیب و پرتغالو زدم داخلش در حد چند لحظه بعد گذاشتم خشک بشه هم رنگش عوض نشد هم تلخ نشد پرتغالم ، فقط شهده خیلی رقیق بود 

میوه خشک کردن رو میگی چجوریع چی بهش میزنی چند دقیقه می‌ذاری

روی دمای ۱۰۰ میزارم هرچند دقیقه یکبار چک میکنم ، میوه ها و برشا باهم فرق داره براهمین چک کن معمولا ده، پونزده دقیقه ای درست میشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792