2777
2789
عنوان

بیاین از زن عموم بنویسم

834 بازدید | 31 پست

چون عکسم تو تاپیکامه از شناسایی شدن نمیترسم. 

یه زن عمو دارم دخترخاله مادرمه از صدتا دشمن دشمن تر بود برام من مادرمو زیر یکسالگیم از دست دادم. یبار خونه مادربزرگ مادری ۱۰ سالم بود با دخترا دم در بازی میکردم خبرشو برد خونه بابام چون اجازه بازی و کوچه رفتن بهم نمیدادن خیلی کتک خوردم. یبار پسرش میخواست بهم تجاوز کنه من ۸ سالم بود پسرش ۱۴ اینا بنظرم داد و فریاد میکرد که این دختر به پسرم یاد داده یادم نمیره بابام دار درست کرد میخواست دارم بزنه چقد ترسیدم عمو بزرگم اومد نذاشت گف کار پسرس به داییاش رفته و هیزه. من همسر اولم پزشک بود و ایرانی بعد اتمام درسش منو نخواست طلاقم داد این دادار دودور راه انداخته بود که پسر من نمیگیرتش اگه بخاطر اون طلاق میگیره حالا پسرش بی تحصیلات و نچسب که به مرگ بچم هیچ چشم و حسی بهش نداشتم و ندارم . همیشه به یه نحوی ابرومو میبرد و به کتکم میداد.مثلا من تو دوران عقد ۷ روز رفتم خونه مادرشوهرم حرف دراورد که با پسر همسایه مادرشون رفتع بودم خونه اونا و مادر اون که فوت کرده الان الکی مثلا به این گغته دخترتونو بیاین ببرین.

الان مادر خودش مرده بی پشت مونده انقد خوشحالم زبونش تو ک نش رفته

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنی چرا انقدر باهات بد بوده

هیچوقت نفهمیدم هیچوقت مثلا همیشه تو رو و پیش همه میکفت این دختر منه چون مثلا دخترخاله مادرم بود

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

هیچوقت نفهمیدم هیچوقت مثلا همیشه تو رو و پیش همه میکفت این دختر منه چون مثلا دخترخاله مادرم بود

خیلی عجیبه یکی اینهمه کینه از یه بچه داشته باشه خدا به راه راست هدایتش کنه 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابای احمقت

بابام کلا سمی هست نمیشه پدر حسابش کرد این کارش یه گوشه از شکنجه هاشه. مثلا من کتری ریخت رو پام و بد سوخت هنوزم جاش هست منو کتک میزد که چرا سوختی فردا حرف درمیارن یا پسرش از مادر دیگمو که دستش شکسته بود کتک میزد که چرا بازی کردین مثلا من ۱۱ ساله بودم اون ۹