2777
2789
عنوان

نام دختر که به یاس فاطمه بیاد🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 4911 بازدید | 179 پست
بعضیا نمیدونم پیش خودشون چه فکری میکنن  از طرز بیانشون متاسفم  واقعا عقده دارن بعضیا&nbs ...

همینا متاسفانه بچه هاشون رو جوری تربیت میکنن که تو مدرسه دیگران رو به سخره بگیرن 

بعد میگن بچه خجالت می‌کشه !!! 

بچه دل پاک و معصوم داره. اصلا تو این فضاها نیست . مگر اینکه مادری داشته باشه که تمسخر اسامی دیگران براش مثل تفریح باشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضمنا بریتانیا هم اسم شهر نیست دوست گلم  نام دیگر کشور انگلیس هست که معمولا تو پارلمان ها و مجا ...

انگلیس همون بریتانیا نیست

زیرمجموعشه

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

مهربونم اسم اسمه اخلاق بچه مهمه که در اینده زندگی مردم دیگرو به اتیش نکشه وگرنه اسم صدام هم حسین بود ...

چه ربطی داره دقیقا؟ 

هر وقت یاد گرفتید به عقاید دیگران احترام بذارید بعد تز روشنفکری بدین

ریپلای هم نکن 

بذار یاسمینا  عزیزم   یامین   یارین   ارغوان   سایان   دلسا   نفس ...

یامین چه قشنگه 😍چندبارشنیده بودم فراموش کردم اسم پسرمن یاسین هست اگه یکی دیگه داشتم میذاشتم یامین💔

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
خجالت چی  یاس فاطمه چه فرقی با ارکیده زهرا داره؟!  من خواستم استارتر متوجه بشه در انتخاب ...

شرمنده  تاپیک رو  برای عقده گشاییت اشتباه اومدی 

هزاران تاسف😐 

من اشتباهی نکردم که بخوام متوجه بشم افتخار هم میکنم 

اصلا چرا عنوان رو نمیبینی که نظر میدی 

چطور در حد خودت دیدی که بیای نظر بدی ؟

♥️♥️♥️

صدام حسین با اینکه اسمش حسین بود مقبره امام حسین رو به تانک و گوله بست خدا لعنتش کنه ....خواهشا اسم دینی نزارید اینا مخصوص امام ها هستن چیزی بزارید بچه با گزاشتن اون اسم همیشه باتوجه به معنی اسم از بعضی کارا دوری کنه و خجالت بکشه مثلا پارسا یعنی پرهیزکار کسی که سعی میکنه گناه نکنه یا برای دختر دلارام یعنی ارامش دهنده باشه برای دیگران حالا من نمیگم اینا اسم های قشنگیه میگم مذهبی نیست ولی بدرد اینده و روحیه بچه میخوره کسی هم نمیتونه بخاطر اسمش پای امامارو بکشه وسط و بهشون بی احترامی کنه.....التماس تفکر در قرن جدید🤧

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

شرمنده  تاپیک رو  برای عقده گشاییت اشتباه اومدی  هزاران تاسف😐  من اشتباهی نکر ...

چطور در حد خودم دیدم بیام نظر بدم؟! چه غلطا!! 

تو سایت عمومی بحث باز کردی و هر کس میتونه نظر بده ، نمیدونی بدون! 

ضمنا راضی بودن از اسم رو باید صبر کنی دخترت یه کم بزرگ بشه بعد ببینی که اشتباه کردی یا نه 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
چطور در حد خودم دیدم بیام نظر بدم؟! چه غلطا!!  تو سایت عمومی بحث باز کردی و هر کس میتونه نظر ب ...

مهربونم لطفا ادب داشته باشید رفتارتون درست نیست سایت عمومی دلیل نمیشه برای دل شکستن عه🤧🤕🤧🤕

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

چطور در حد خودم دیدم بیام نظر بدم؟! چه غلطا!!  تو سایت عمومی بحث باز کردی و هر کس میتونه نظر ب ...

نظر یا ابراز بیشعوری؟؟؟؟

خب توچرا خودتو تکه تکه میکنی 

صد در صد دخترم اصیل و با اصالته و بزرگ شد افتخار میکنه 😀

♥️♥️♥️
عزیزم سر دختر اولم این مشکل بود 

برای سلامتی سه تاتون صلوات میدم هم توراهیت،😍♥️هم دختر اولت هم خودت♥️😍♥️😍♥️😍

چه ربطی داره دقیقا؟  هر وقت یاد گرفتید به عقاید دیگران احترام بذارید بعد تز روشنفکری بدین ریپ ...

متاسفم برای پدر مادرت که تربیت نکردن تورو امضاتم نشانه شخصیت پوچ و توخالی توست توهرگز هموطن من نیستی تو یک خودفروخته اجنبی هستی من مذهبی هستم و شما ضد دین و خدایی