2777
2789
عنوان

نام دختر که به یاس فاطمه بیاد🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 4911 بازدید | 179 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اسم مذهبی بزارن ولی دیگه عجیب غریبش نکنن اسم پسرشم بزاره یاس علی دیگه به یاس فاطمه چی میاد اخه

دقیق گفتی😵‍💫

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

من خودمم مذهبی ام میفهمم دوسداشتین اسم ائمه باشه ک بروزش کردین ولی واقعن ترکیب جالبی نیس خود نی نی ام اگ بزرگ شه قطعن یا میگ یاسم یا میگ فاطمه ام یا دوستاش یکی و صدا میکنن یکم از لحاظ اوایی زیبا نیس

جدی میگی ؟؟. یا خدا  بابا اینا چیه !! حتما باید دوتایی مگه باشه

وقتی یاس با فاطمه قابل ترکیب باشه، اینا هم ترکیب میشه دیگه! 🤦‍♀️

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

اسم کاربریتوبذارخوب آنجلینا یاس

خوب خواهرمن اونومیذاشتی همون فاطمه خیلی هم قشنگ بود دیگه یاس فاطمه ازکجاآوردی حالا اسمی که بهش بیادسخته یاس تکراری میشه  اینونذرکردی ان شاءالله اسم دارباشه اسم بعدی روهم بذار بنیتا مریم شمیم تبسم... 

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
عزیزم مگه اسمی ک استارتر گذاشته با این اسم هایی که کاربر گفت فرق داره نام یک گل و بعد نام شخصیت مذه ...

بهتره خودمونو نزنیم به اون راه،

زنبق زینب؟

دیگه هر شنونده و خواننده ای میفهمه منظورش چیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بله عزیزم

یاس مینا ..اسم بازیگره عروس داریوش ارجمند

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
تاپیک خوبی برای عقده گشایی بعضی ها پیدا شد !!  دین ندارید ، آزاده باشید لااقل !

بابا به دین چه ربطی داره قیمه هارو می‌ریزید تو ماستا 

والا بخدا فقط در مورد اسم داریم نظر میدیم ،،،،

حالا نه صرفا چون مذهبی هست ,,,

چه مذهبی چه غیرمذهبی آدم باید اسم زیبا و آسون برای بچه بگه !!!!

نه اسم های عجیب غریب ریا و رریام و فلان که الان میزارن 

نه اینجوری ،

خب واقعا سخته یاس فاطمه ،،،معنی ندارع،،،،،،

خب همون فاطمه که خیلی زیبا و ساده و قشنگن 

یاس چیه دیکهد؟

خجالتم خوب چیزی که ندارین

خجالت چی 

یاس فاطمه چه فرقی با ارکیده زهرا داره؟! 

من خواستم استارتر متوجه بشه در انتخاب اسم اشتباهش رو دوباره تکرار نکنه.

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
چرا بیچاره؟؟؟ فلسفه نامگذاری دخترم این بود که ما از اول بنیتا گذاشتیم و توی ماه هشت گفتن دخترم یکی ...

مگه برا نذر سلامتی بچه نذری نمیدن اسمشو چرا تغییر میدن این و نمیدونم 😵‍💫

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀