2777
2789
عنوان

نام دختر که به یاس فاطمه بیاد🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 4911 بازدید | 179 پست
عزیزم منم خواستم پیشنهاد بدید دیگه نگفتم که حتما مذهبی یا دو بخش باشه  الان مثلا خودم رستا دوس ...

ازنظرآوا خوب با یاس جدا پیدامیشه بافاطمه هم. جدا 

ولی بایاس فاطمه هم آوا سخته عزیزم 

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

ولی خدایی بین همه اسمایی که گفتن مهیاس هم قشنگه هم به اسم دخترتون میاد

خدا بچه هاتونو زیر سایه پدر و مادرشون حفظ کنه

به دل نگیرید بعضیا فقط نمیدونن چه حرفیو کجا باید بزنن 

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من الان یچیزی بگم بدبختی میای میگی دل شکستی شروع میکنی ب ناله و نفرین . ب والله ب والله اسم بچتو اشتباه گذاشتی فاطمه یاس هم میذاشتی درست تر بود . اگه برای احترام ب حضرت بود میذاشتی فاطمه اگه علاقه ب یاس داشتی میذاشتی یاس تنها اگه ب اسم دو اسمی مذهبی علاقه داشتی میذاشتی فاطمه زهرا ،هر جور حساب کردم یاس فاطمه نداریم . جون مادرت نگو دلت شکست ک اگه نمیگفتم خفه میشدم . دومی بذار نازنین زهرا 

مینا قری هستم
مهربونم اسم اسمه اخلاق بچه مهمه که در اینده زندگی مردم دیگرو به اتیش نکشه وگرنه اسم صدام هم حسین بود ...

دقیقا مهم تربیت و انسانیته 

انقد دیدم چه مرد چه زن اسم مذهبی دارن ولی چه کارا که نمیکنن  

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
من خودمم مذهبی ام میفهمم دوسداشتین اسم ائمه باشه ک بروزش کردین ولی واقعن ترکیب جالبی نیس خود نی نی ا ...

نه عزیزم دخترم شش سالشه اسمش رو خیلی دوست داره چرا که همیشه با افتخار میگه من دوست فاطمه زهرا و اولین گلی که روییده شدو استشمام شد هستم 

همه کامل صداش میزنن چه توی مدرسه چه کلاس های ورزشیش🙂

♥️♥️♥️
بابا به دین چه ربطی داره قیمه هارو می‌ریزید تو ماستا  والا بخدا فقط در مورد اسم داریم نظر م ...

نظر یا تمسخر ؟؟!! 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بریتانیا اسمع؟ بریتانیا مگه اسم شهر خارج نیست ؟

منظورش بنیتا بوده. بریتانیا شامل ۴ تا کشور مثل انگلیس میشه 

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

دقیقا مهم تربیت و انسانیته  انقد دیدم چه مرد چه زن اسم مذهبی دارن ولی چه کارا که نمیکنن  

اتفاقا اسم مذهبی ها مردمو به اتیش میکشن بیشتر ولی نمیدونم چه ربطی داره و چرا ولی تا دیدم همین بوده ....من مذهبی هستم دوستان نریزید رو سرم 

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀