ولی خدایی بین همه اسمایی که گفتن مهیاس هم قشنگه هم به اسم دخترتون میاد
خدا بچه هاتونو زیر سایه پدر و مادرشون حفظ کنه
به دل نگیرید بعضیا فقط نمیدونن چه حرفیو کجا باید بزنن
تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدمهای سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه من الان یچیزی بگم بدبختی میای میگی دل شکستی شروع میکنی ب ناله و نفرین . ب والله ب والله اسم بچتو اشتباه گذاشتی فاطمه یاس هم میذاشتی درست تر بود . اگه برای احترام ب حضرت بود میذاشتی فاطمه اگه علاقه ب یاس داشتی میذاشتی یاس تنها اگه ب اسم دو اسمی مذهبی علاقه داشتی میذاشتی فاطمه زهرا ،هر جور حساب کردم یاس فاطمه نداریم . جون مادرت نگو دلت شکست ک اگه نمیگفتم خفه میشدم . دومی بذار نازنین زهرا
بابا به دین چه ربطی داره قیمه هارو میریزید تو ماستا والا بخدا فقط در مورد اسم داریم نظر م ...
نظر یا تمسخر ؟؟!!
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود). گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630
منظورش بنیتا بوده. بریتانیا شامل ۴ تا کشور مثل انگلیس میشه
دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
دقیقا مهم تربیت و انسانیته انقد دیدم چه مرد چه زن اسم مذهبی دارن ولی چه کارا که نمیکنن
اتفاقا اسم مذهبی ها مردمو به اتیش میکشن بیشتر ولی نمیدونم چه ربطی داره و چرا ولی تا دیدم همین بوده ....من مذهبی هستم دوستان نریزید رو سرم
کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀