2777
2789
عنوان

اقدامی بارداری بچه ی سوم و چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 89 پست
وایی بارداریام پرخطر قند داشتم مقاومت شریان رحمی‌.خونرسانی به جنین انجام نمیشد روزی دوتا آمپول میزدم ...

خدا نکنه عزیزم.. الان سعی کن بخودت برسی و درمان کنی خودتو. چقدر اذیت شدی من پیش شما فک کنم اصلا اذیت نشدم. خدا بهت سلامتی بده گلم 

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
خدا نکنه عزیزم.. الان سعی کن بخودت برسی و درمان کنی خودتو. چقدر اذیت شدی من پیش شما فک کنم اصلا اذیت ...

الان که بدتره شرایطم با یه پسر نارس که نزدیک سه سالشه خیلی ضعیفه و رشد نمیکنه.با یه دختر تیروییدی که از بدو تولد تیرویید داره تا هنوز درگیر آزمایشات قرص و دارو روزی یه بیماری و مشکل از رفلاکس معده گرفته تا فاصله ی بین دهلیزی .اوایل پسرم مشکل خونریزی مغزی نوع دو داشت با اینهمه مشکل خلاصه خدا کمک کرد خوب شد ولی من افسردگی استرس آلزایمر تنبلی تخمدان دیسک کمر ریزش مو منزوی همچی درگیرم کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانوما خیلی خوش اومدین من ۲۸ساله ام ۱۲ساله ازدواج کردم یه دختر شش ساله یه پسر چهارساله و ...

بدون گارد یا قصد و غرض خاصی میپرسم و اگر دوست داشتید جواب بدید

.هدفتون از فرزند چهارم چیه؟

بدون گارد یا قصد و غرض خاصی میپرسم و اگر دوست داشتید جواب بدید .هدفتون از فرزند چهارم چیه؟

من میتونم جواب بدم؟

نظر خودم رو میگم،استارتر هم نظر خودشون رو بگن

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
بفرما عزیز دلم❤️

من بچه اولم دختر بود،ولی متاسفانه زایمان زودرس گرفتم و فقط ۵ روز تو آن ای سی یو بود و فوت شد

بعدش ۲ تا بچه آوردم که پسر هستن،الان دوست دارم ۲ تا دختر هم داشته باشم

هم با پسرا خیلی جور نیستم،من دوست دارم حرف بزنم،اونا دوست دارن قدم بزنن😑

مثال زدماا،منظورم اینه آدم یکی رو میخواد باهاش حرف بزنه و نداره

من شهر غریبم و از خانواده دورم،دوست دارم دختر هم داشته باشم

اگه ۱ دختر به  دنیا بیارم،یکی دیگه هم میارم که خواهر اون باشه

دختر اولی رو واس خودم میارم،دختر دومی رو برای دخترم

شاید بچه چهارم من دختر نشه،پنجمی رو میارن که دختر بشه،مگه اینکه دیگه خدا واسمون نخواد

من خودم برادر نداشتم،یکی هم می بینی خواهر نداره،هر دوی ما احساس نیاز میکنیم به وجود خواهر یا برادر

اونی که تک فرزند هست،مطمئنا گه گداری دلش میخواد کسی رو داشته باشه

پدر و مادر که همیشه نیستن،حالا گیریم بچه زود تر فوت شد،من ۱ بچه از دست دادم و میدونم چه سخته ولی الان که بچه های دیگه ام هستن،کمتر بهش فکر میکنم

ولی اگه همون ۱ بچه رو داشتم هر روز فکرم مشغول اون بود

هر بچه جای خودش رو داره ولی وقتی بچه دیگه ای داشته باشی میری دنبال درمان افسردگی و ... چون میگی کس دیگه ای هست که به من نیاز داره،وقتی کسی رو نداشته باشی دنیا برات بی معنی میشه، میگی واس چی تلاش کنم

به هرحال به نظرم خونه شلوغ بهتره حتی اگه اتاق اختصاصی نداشته باشی،موبایلتون مشترک باشه،لپ تاپ تون مشترک باشه و....به جاش یه خواهر داری که باهاش بهت خوش میگذره

هیچ وقت اشیا نمیتونن جای آدم هارو برات بگیرن

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
من بچه اولم دختر بود،ولی متاسفانه زایمان زودرس گرفتم و فقط ۵ روز تو آن ای سی یو بود و فوت شد بعد ...

بابت از دست دادن نوزاد اولتون متاسفم

مرسی از توضیحاتت عزیزم

امیدوارم ک خانوادتون گرم و صمیمی باشه

بابت از دست دادن نوزاد اولتون متاسفم مرسی از توضیحاتت عزیزم امیدوارم ک خانوادتون گرم و صمیمی باشه

ممنون عزیزم

اگه تیکر برای بارداری ات هست،ان شاءالله بچه ات صحیح و سالم بیاد بغلت❤

بله عزیزم نزدیک سه سال منتظرش بودم

ای جان

بارداری های قبلی ام با تاخیر باردار شدین؟ 

من بارداری اولم رو یکسال منتظر بودم

ولی دومی و سومی با اولین اقدام باردار شدم

نمیدونم چرا الان و سر چهارمی همش نگرانم که نشه

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
بدون گارد یا قصد و غرض خاصی میپرسم و اگر دوست داشتید جواب بدید .هدفتون از فرزند چهارم چیه؟

داشتن یه خانواده کامل که توش تمام نقش های خانوادگی(پدری و مادری و خواهری و برادری) وجود داشته باشه

من خودم مشاور خانواده هستم و تمام مقالات روز جهان هم یک خانواده ی کامل رو که بهترین نوع ارتباطی برای تربیت فررندان توش وجود داره رو خانواده ای میدونن که بیش از دو فرزند یا به قول خود مقالات حداقل سه فرزند داشته باشند

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤