2777
2789
عنوان

اقدامی بارداری بچه ی سوم و چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 89 پست

سلام 

استارتر من بچه ندارم هنوز، ولی راجع به سبک زندگی چندفرزندی شما کنجکاو شدم، 

تو نگه داری بچه ها کمکی دارین؟ چندساعت در روز میخوابین و چطور مدیریت میکنید منزلتونو؟

از نظر مالی خرج بچه ها مشکل ایجاد نکرده؟

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
ای جان بارداری های قبلی ام با تاخیر باردار شدین؟  من بارداری اولم رو یکسال منتظر بودم ولی دو ...

نه فقط این خیلی طول کشید ، اونم نه این که سه سال طول بکشه، دو بار باردار شدم سقط شد بعدش یه مدت استراحت و بعدش نزدیک یک سال شد تا باردار بشم،دیگه ناامید شده بودم ولی قربون خدا برم مثل همیشه شرمنده ام کرد😭

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  استارتر من بچه ندارم هنوز، ولی راجع به سبک زندگی چندفرزندی شما کنجکاو شدم،  تو نگه ...

ساعتایی که کلاس دارم یه خانوم میاد و پیش بچه ها میمونه یعنی دو روز در هفته از ۷صبح تا ۱۲ ظهر

روزای دیگه کمکی ندارم

قبلا خیلی خیلی خوش خواب بودم گاهی تا ۱۰ساعت در روز میخوابیدم

ولی اومدن هر بچه رشدش برام این بود که عادت کردم به کم خوابی

شبا بچه هام بین ۸ تا ۹شب میخوابن خودم معمولا تا یک یا دو بیدارم

بعد حدود ۶صبح بیدار میشن و منم باهاشون بیدار میشم

ظهرا هم با دختر کوچیکم حدود یک ساعت میخوابم

تو بحث هزینه هاهم وقتی بچه ی اول رو داری حس میکنی خرجا خیلی زیاده ولی بعد اومدن بچه های بعدی مدیریت مالیت بیشتر میشه

دختر کوچیکم جز خرج پوشک خرج خاصی برای ما نداشته چون اکثر لباس و وسایلش مال آبجیشه

اینجوری علاوه بر بحث مادی به محیط زیستم کمک کردیم چون هر یک لباس یعنی یک زباله در آینده و با خریذ کمتر زباله کمترم تولید میکنیم

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
نه فقط این خیلی طول کشید ، اونم نه این که سه سال طول بکشه، دو بار باردار شدم سقط شد بعدش یه مدت استر ...

آخی عزیزم

ان شاءالله که بچه هاتون سالم و صالح باشن و به سلامتی زایمان کنید

من این اولین ماه اقدامم برای فرزند چهارمه و خیلی منتظرم موعد پریودم برسه و ببینم باردار شدم یا نه🥲

تنبلی تخمدان دارم و اضافه وزن برای همین میترسم باز به این راحتیا باردار نشم🥲

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
ممنون عزیزم اگه تیکر برای بارداری ات هست،ان شاءالله بچه ات صحیح و سالم بیاد بغلت❤

اره تیکر بارداریه گلم

اتفاقا فردا باید برم سونو ان تی بدم

برام دعا کن که سالم باشه آخه تا الان سه تا سقط داشتم

اره تیکر بارداریه گلم اتفاقا فردا باید برم سونو ان تی بدم برام دعا کن که سالم باشه آخه تا الان سه ...

عزیزم❤

ان شاءالله سالم به دنیا میاری اش و با همسرت بزرگش میکنید

استرس نداشته باش گلم.. من خودم سر بچه دوم انقدر استرس کشیدم و نگران بودم که هر بلایی سرم می اومد،فشار خونم میرفت بالا،ورم میکردم،وزنم زیادی میرفت بالا

ولی سر بچه سوم خیلی حساس نبودم،بچه کوچیک داشتم و به اون رسیدگی میکردم،اصلا نه ورم داشتم نه فشار،تا آخر بارداری هم ۸ کیلو اضافه کردم کلا

ان شاءالله تاپیک زایمان رو میزنی و میایم میخونیم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
آخی عزیزم ان شاءالله که بچه هاتون سالم و صالح باشن و به سلامتی زایمان کنید من این اولین ماه اقدامم ...

ممنون عزیزم

ایشالا براحتی و به زودی باردار بشید🥰 

از طب سنتی کمک بگیرید خوبه

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
عزیزم❤ ان شاءالله سالم به دنیا میاری اش و با همسرت بزرگش میکنید استرس نداشته باش گلم.. من خو ...

مرسی گلم

حرفات بهم روحیه داد

امروز رفتم ان تی دادم

سالم بود و دختر🥰

خدا کوچولوهاتو برات حفظ کنه

مرسی گلم حرفات بهم روحیه داد امروز رفتم ان تی دادم سالم بود و دختر🥰 خدا کوچولوهاتو برات حفظ کنه

خداروشکر عزیزم😍🥰

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
ساعتایی که کلاس دارم یه خانوم میاد و پیش بچه ها میمونه یعنی دو روز در هفته از ۷صبح تا ۱۲ ظهر روزای ...

سلام عزیزم خوش به حالت من دیر ازدواج کردم و بعدش دیر لچه دار شدم الان برای بچه دوم دارم اقدام میکنم اما انگار خدا نمی‌خواد هنوز.خیلی ناراحتم ..تو رو خدا برای منم دعا کنید ..دیگه دارم 40ساله میشم .این ماه احتمالا ای یو ای کنم .اگه نشه بعدش ای وی اف ...هرچند که خیلی میترسم از عوارض ای وی اف

سلام عزیزم خوش به حالت من دیر ازدواج کردم و بعدش دیر لچه دار شدم الان برای بچه دوم دارم اقدام میکنم ...

ان شاءالله که خدا دلتون رو شاد کنه و قبل آی یو آی یه نی نی سالم و صالح روزیتون کنه