2777
2789
عنوان

اقدامی بارداری بچه ی سوم و چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 89 پست
ممنون عزیزم.یه سوال دارم امیدوارم بد برداشت نکنید میخواستم بدونم شما مذهبی هستید؟

نه خواهش میکنم چرا بد برداشت کنم

بله مذهبی هستم

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خواهش میکنم چرا بد برداشت کنم بله مذهبی هستم

برای این پرسیدم چون احساس میکنم آدمهای مذهبی تو خیلی از چیزهایی که بقیه سخت میگیرن چون توکل میکنن اون سخت گیری رو ندارن و با توکل به خدا به خودشون و زندگیشون آرامش میدن ...البته اینکه گفتم منظورم این نیست که همینطور با نون خالی و بدون هیچی بی گدار به آب بزنن ولی خب از نظر من آرامش بیشتری دارن

برای این پرسیدم چون احساس میکنم آدمهای مذهبی تو خیلی از چیزهایی که بقیه سخت میگیرن چون توکل میکنن او ...

من کلا معروفم به ریلکسی

حالا نمیدونم دیگه به اعتقاداتم ربط داره یا نه

ولی تو رشته مون یاد گرفتم که خود نظریه پردازهای اروپایی میگن وقتی اعتقاد داشته باشی دست برتری وجود داره و اون هدایت کننده ست باعث ایجاد آرامش در شما میشه

حالا ما توی شیعه اعتقاد داریم که علاوه بر خدا ۱۴دست برتر دیگه ام وجود داره که در نهایت سختی بازم هدایت کننده ی اصلی اتفاقات زندگی اونا هستن

حالا شما خودت براساس همون نظریه فکر کن وقتی همچین اعتقادی رو قلبا داشته باشی آرامش نمیگیری؟ 

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
بله

یه مشکل دارم که نمیتونم رابطه زناشویی رو کنترل کنم چون زیاده و از غسل کردن خسته میشم واقعا.و درنهایت همیشه بعد از مدتی فاصله افتاده بین نمازخوندنم ..میشه بدونم چطور کنترل میکنید 

یه مشکل دارم که نمیتونم رابطه زناشویی رو کنترل کنم چون زیاده و از غسل کردن خسته میشم واقعا.و درنهایت ...

خب مگه چقدر زیاده؟ 😅

همون بعد رابطه برین حموم و غسل بدین

اگه فکر میکنید خیلی زیاده ام میتونید از راه های طب سنتی برای کم کردن میل جنسی استفاده کنید

آخه نصف شب    یه شب درمیون ..

یه جوری گفتین زیاده من فکرم روزی سه چهار باره😅

خب نصف شب حالی نداری بری برا نماز صبح ساعت بذار پاشو همون موقع برو

من خودم چون بچه شیر میدم و هر آن ممکنه بیدار بشه شیر بخواد بعد رابطه سریع میرم غسل میدم