2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم نمیتونه تامینم کنه .....

192678 بازدید | 50 پست

من و همسرم ۱۰ سالی میشه ازدواج کردیم

دو تا هم بچه داریم

عشق و محبتی بینمون نبود ولی از بابت رابطه خیلی عادی مثل همه بودیم

چند وقتیه دیگه رابطه نداریم ، بیشتر از یه سال ؛ شاید چند بار کلا داشتیم.

اول نمیتونستم دلیلشو پیدا کنم

ولی الان فهمیدم سردی و عدم میلیش بیشتر برمیگرده به عوارض داروهایی که مصرف میکنه(لطفا نپرسید بیماریش چیه)

خب

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو پیش یه دکتر درمانش کن .. منم مث شوهر شما هستم بخاطر دارو کلا میل جنسی ندارم از رابطه بدم میاد ولی بروی خووم نمیارم چون شوهرم خیلی گرمه دلم مبسوزه براش 

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
حالا مشکلی که برام پیش اومده اینکه وقتی نیاز دارم نمیتونه تامین کنه من هم خیلی اذیت میشم نمیدونم و ...

باهاش حرف بزن.یمدت تو پیش قدم شو،بهش پیشنهاد استفاده از داروهای تقویت جنس.ی بده

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

چطور ما خانوما در هر شرایطی باید اقارو تامین کنیم

بار ها حتی اینجا دیدم ب طرف میگن اوکی اگ نمیتونی رابطه داشته باشی ی جوری ب هرحال ا ر ض ا  کن شوهرت و

حالا همسر شماهم همین وظیفه رو داره

حتی اگ نمیتونه هم باید ی جوری شمارو اوکی کنه

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
خب برو پیش یه دکتر درمانش کن .. منم مث شوهر شما هستم بخاطر دارو کلا میل جنسی ندارم از رابطه بدم میاد ...

یه زن وقتی نخواد هم میتونه رابطه داشته باشه

ولی مرد نه

اصلا امکان  اینکه داروهاشو قطع کنه نیست

دکتر یه سری دارو برای بالا رفتن میل جنسیش داده

ولی اثر نداشته انگار

یه زن وقتی نخواد هم میتونه رابطه داشته باشه ولی مرد نه اصلا امکان  اینکه داروهاشو قطع کنه نیس ...

عزیزم کدوم شهری.؟  اگرمشهد هستین دکتروحیددایی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر