2777
2789
عنوان

اقدامی بارداری بچه ی سوم و چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 89 پست
سلام خانوما خیلی خوش اومدین من ۲۸ساله ام ۱۲ساله ازدواج کردم یه دختر شش ساله یه پسر چهارساله و ...

ازمانش دادم برای اقدام به چهارمین بارداری(فرزند اولم در قید حیات نیست)

ولی از بعد زایمان سومم کم کاری تیروئید گرفتم و الان عددش به شدت بالاس

برام دعا میکنید حالم خوب شه‌؟تقریبا همه عوارض تیروئید رو دارم

ناخن هام داره میشکنه،حافظه درستی ندارم،گاهی اسم بچه هام فراموشم میشه.. دیگه خسته ام میترسم آسیبی به بچه هام برسونم از بس فراموش کار شدم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت همچنین شما زایمانت طبیعی بوده؟

بله من طبیعی بودم

اولشم بچه هام بریچ بودن و گفتن باید سز بشم دیگه انقد ورزش و کارایی که مامام گفت برای چرخیدن بچه انجام دادم که خداروشکر چرخید و طبیعی دنیا اومدن😍

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
بله من طبیعی بودم اولشم بچه هام بریچ بودن و گفتن باید سز بشم دیگه انقد ورزش و کارایی که مامام گفت ب ...

عزیزم منم واقعا دوست دارم طبیعی باشم ولی همه منو از افتادگی رحم و تغییر سایز اونجا میترسونن حالا میخوام ببینم راضی هستی ؟ افتادگی و تغییر سایز درسته که میگن؟ میدونم خیلی خصوصیه اگه دوست داشتی جواب بده💖

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
ازمانش دادم برای اقدام به چهارمین بارداری(فرزند اولم در قید حیات نیست) ولی از بعد زایمان سومم کم ...

درک میکنم شرایط سختی دارین

ان شاءالله که خیلی زود سلامتیتون رو به دست بیارین 

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
منم بچه دوست دارم ولی خونمون تک خوابه شرایط مالی سخته

ان شاءالله که شرایطتون مساعد بشه و به خواست دلتون برسید

عزیزم منم واقعا دوست دارم طبیعی باشم ولی همه منو از افتادگی رحم و تغییر سایز اونجا میترسونن حالا میخ ...

افتادگی که تحقیقات علمی جدید نشون داده اصلا ربطی به نوع زایمان نداره و دلیلش خود بارداری و وزن بالای بچه هست

نمونه شم زن دایی خودم که با وجود سزارین شدن افتادگی داره

تغییر سایز واژن هم بازم شما مقالات رو سرچ کنید ربطی به نوع زایمان نداره و دلیلش ضعیف شدن عضلات کف لگنی هست 

خیلیا از سزارینی ها هم هستن که میگن بعد فرزنددار شدن واژنشون باز تر شده(ولی معمولا سزارینیا چون دلیل علمیشو نمیدونن نمیگن و طبیعی ها چون فکر میکنن از عوارض نوع زایمان هست بیان میکنن) 

ماهیچه های کف لگن با بارداری ضعیف میشه و با انجام ورزش کگل قوی میشه و به حالت اول برمیگرده چون خدا واژن و لگن رو جوری قرار داده که انعطاف پذیره و باز به حالت اول برمیگرده

فقط اگه میخوای طبیعی زایمان کنی حتما کلاسای آموزش زایمان رو که مراکز مامایی دارن شرکت کن و حتما مامای همراه بگیر تا خاطره خوبی از زایمان برات بمونه

و اینکه موقع شروع دردا از آب گرم غافل نشو

همین الان یه تشت بزرگ یا اگه وان دارید یا استخر بادی که بعد به درد بچه تم بخوره بخر و موقع شروع دردا تا فاصله ی دردا کم بشه برو تو آب گرم بشین هم دردتو کم میکنه هم خود آب فرایند زایمان رو سریع تر پیش میبره

💖اولی حدود ۷سال 💕دومی ۲سال 💕💓سومی رو باردارم ۱۰هفته 

ای جانم ان شاءالله منم چندروز دیگه خبر بارداری چهارمم رو بذارم اینجا😍

کلی ذوق و استرس دارم

دعا کن منم شاد بشم

فصل امتحاناتم نزدیکه و جای درس خوندن همش تو فکر اینم که حامله شدم یا نه😅

افتادگی که تحقیقات علمی جدید نشون داده اصلا ربطی به نوع زایمان نداره و دلیلش خود بارداری و وزن بالای ...

عزیزم مرسی که انقدر وقت گذاشتی و کامل و دقیق نوشتی واقعا هرکسی اینجوری برای ادم وقت نمیذاره لطف کردی

خدا خیرت بده واقعا ذهنیتم چیز دیگه ای بود❤ 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
عزیزم مرسی که انقدر وقت گذاشتی و کامل و دقیق نوشتی واقعا هرکسی اینجوری برای ادم وقت نمیذاره لطف کردی ...

خواهش میکنم

خوشحال میشم اگه کاری از دستم برمیاد برای دیگران انجام بدم🙂

ولی شما بازم به اطلاعات من بسنده نکن و خودت تحقیق کن

نه از نی نی سایت از جاهایی که علمی و موثق مطلب میزنن

چون مردم عادی شنیده هارو بیان میکنن نه علم روز رو

خواهش میکنم خوشحال میشم اگه کاری از دستم برمیاد برای دیگران انجام بدم🙂 ولی شما بازم به اطلاعات من ...

حتما 

بازم ممنون😍

منم همینطورم. الان باردارم انقدر استرس زایمان و بچه داری دارم حد نداره. باردار شدم ک دخترم تنها نمون ...

وایی بارداریام پرخطر قند داشتم مقاومت شریان رحمی‌.خونرسانی به جنین انجام نمیشد روزی دوتا آمپول میزدم مثل انسولینن. یکی از رگهای رحمم مواد غذایی به بچه میرسوند فشار بالا با دوتا قرص آسپرین روزانه میخوردم.ورم کردم شدم مثل فیل‌ .بارداری پرخطر تا حد مرگ بچهامو هفت ماهه میکشیدن بیرون دیگه بماند که چقدر بچها تو شکم آسیب دیده بودن و بعدش چه مصیبتای میکشیدم.از زندگیم بیزارم الانم شدم افسرده استرسی میگرینی .آلزایمری