2777
2789
من گرفتم لاعر میکنه..ولی اگه یهو ول کنی..و شروع به خوردن نون و برنج کنی..دوباره چاق میشی..باید چند م ...

نه همه اونارو میدونم یهو نباید خارج بشی زیادم علاقه ای به برنج و نون و شیر و ماست ندارم بخاطر همین مخام شروع کنم میشه لطفا بگین چن کیلو در چن ماه کم کردین

خب که چی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیلا ما انجام دادن اول خوب لاغرشدن زیر نظر مربی شم بودن ولی کبدشون چرب شد وباز چاق شدن

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
نه همه اونارو میدونم یهو نباید خارج بشی زیادم علاقه ای به برنج و نون و شیر و ماست ندارم بخاطر همین م ...

من گرفتم میانگین هر ماه ۱۰ کیلو کم کردم سایز عالی کم کردم 

اما تثبیت نکردم برگشت 

ولی عالیه 

توی تاپیکم توضیح دادم کلی درباره اش  اگه خواستی بخونش

من اصن کالری شماری نمیتونم انجام بدم 

منم مثل شما فکر میکردم چندین ساله که همه ی راهرو رفتم هم زود خسته شدم .هم پوستم داغون شد.هم موهام ریخت .حالت سستی وبی قوایی بدن پیدا کردم .ولی الان ۳،۴ ماهه کالری شماری شروع کردم خدارو شکر  به امید خدا دارم به هدفم نزدیک میشم🤗🤗

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

😐😑😐😑یا خدا من رفتم کارت خالی کردم کلی مواد خریدم  

ایشالا براشما جوابه ذره ای کلسترول نباید داشته باشی یا مشکل کبدی یا تو ارثی تون مشکل کبدی نباشه

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

نگیر خواهر گلم نگیر....من گرفتم کلیم لاغر شدم ولی به مریضی و کچلی نمی ارزه تازه تمام عمرتم باید مراعات کنی ول کنی نصف بیشتر وزنت برمیگرده....من همش برگشت هیچ  ۷ کیلوم که با کالری شماری کم کردم اونم برگشت

تنها رژیم اصولی کالری شماری و بس

من تازه دوباره یه هفتس شروع کردم کالری شمار خدارو شکر این یه هفتم جواب گرفتم...یه گروهم داریم با خانمای نی نی سایت لینکش تو تاپیک اخرم هست ....اگر مایل بودین خوش اومدین

فقط اگه متاهلین و قصد بارداری ندارین خیییییلی مواظب باشین چند تا از دوستامون با اینکه سابقه نازایی ...

چون کتوژنیک از اول رژیم درمانی بوده واسه سرع و نازایی....چن ساله مد شده واسه لاغری که واقعا رژیم وحشتناکیه از هرچی گوشت و چربی سبزیجاته دیگ حالت بهم میخوره کم کم

خب اخه این همه ادم گرفتن و حتی سبک غذاییشونم شده کتو 

عاره میدونم...لایف استایلشون شده....ولی ولقعا ادمو زده میکنه.....ایشاالله که شما گرفتین نتیجه ی لاغریتون تا اخر عنرتون پایدار بمونه.....ولی نمیدونی که چه ضرری به بدن میرسونه من بعد ۴ سال هنوز که هنوزه درگیر عوارضشم حتی مثلا زیر نظر رژیمو گرفتم

من فقط تجربیاتمو گفتم ....انشاالله موفق باشید