2777
2789
عاره میدونم...لایف استایلشون شده....ولی ولقعا ادمو زده میکنه.....ایشاالله که شما گرفتین نتیجه ی لاغر ...

شما چن وخت گرفتین این رژیم ؟ بیشتر از یه ماه؟ چه عوارضی داشتین توروخدا یکم بیشتر بگین من استرس گرفتم 

خب که چی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه تو یک ماه ده کیلو کم کنید کلیم ذوق کنید....ولی حتما حتما رعایت کنید بعد رژیمتون اصلا دیگ نباید ...

وزن اصن برام مهم نیس فقط دلم مخاد سایزم و این چربی هام اب شه همین 

خب که چی....
شما چن وخت گرفتین این رژیم ؟ بیشتر از یه ماه؟ چه عوارضی داشتین توروخدا یکم بیشتر بگین من استرس گرفتم ...

تقریبا تا دوماه...البته به دوماه نرسید....با وجود اینکه کلی مکمل دارویی خوردم برای موهام....هنوز هنوزه ریزش دارم....ضعف بدنی ....بیحالی ....معده درد....خیلی چیزاییو ک دوست داشت بخاطر معدم دیگ نمیتونم بخورم چون اذیت میشم ....سرگیجه که دیگ نگم برات حتی تو رژیمم سرگیجه ولت نمیکنه  هرچند که اب و نمک و....بخوری