2777
2789

بیشتر یعنی بیشترررر از اون محبت میکنم پیشش میمونم حرف میزنم همش باهاشم 

ولی اون خیلی احساس میکنم بیشتر مواقع مغروره 

اونقدر اون خانمایی رو که با شوهرشون حد و مرز دارن خوشم میاد در مواقع لزوم مهربون و گرمن در مواقع دیگر میزارن شوهرشون پیش قدم شه واسه هر چی 

امتحان کردم یه بار باهاش که دور میشم و کمی سرد خیلی سمتم میاد 

حالا چیکار کنم راهکار بدید بتونم باهاش عادی باشم نه مثل الان که خیلییییی پیش قدم تو هر چیز

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

خب هرسری هم بخای پیش قدم شی خودتو سبک میکنی

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمرکز رو از روی ایشون بردار بذار روی کار و درس و هر چیز مفید دیگری

میتونی کلاس خیاطی و انواع مهارت ها ثبت نام کنی

مشغول شو و کمتر به ایشون بپرداز

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی

عزیزم خودت که فهمیدی مشکل کارت کجاست ،خب خودتو اصلاح کن،

همیشه سعی کن مهربون باشی اما یکجاهایی باید پنجه هاتو نشونش بدی که فکر نکنه مهربونیت همیشگیه بلکه با شرایط تغییر میکنه،

هیچوقت قهر طولانی نکن که شاید اوایل براتون سخت باشه اما به مرور عادت میکنید،

اگه واقعا مقصری حتما پیش قدم بشو ،ولی اگه نه هرگگگگز اممااااا حتی یک نشونه کوچیک ازش دیدی که میخواد آشتی کنه کشش نده اصلا،

اینم بگم بستگی به ذات طرف هم داره که قدر دان محبتت هست یا نه،آسایش و آرامش داخل خونه براش مهم هست یا نه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.