2777
2789
عنوان

درمورد عقیم سازی گربه سؤال دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2880 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله، اونقدری انسان هستم که وقتی دست یه بچه گربه ی خیابونی توی ماشین یه‌نفر دیگه از ته قطع شده بود و ...

عزیزم ببخشید من منظوری نداشتم من کلی گفتم با شما که فقط نبودم

و خب گربه شما استثناس من منظورم با افرادی بود که بیگناه این کارو با حیوون میکنن

و اینکه کارتون خیلی قشنگه❣ و اگر حرفم باعث ناراحتیتون شد عذر میخوام

عزیزم ببخشید من منظوری نداشتم من کلی گفتم با شما که فقط نبودم و خب گربه شما استثناس من منظورم با اف ...

خواهش می‌کنم عزیزم💗

بله، منم مخالفم که گربه ی خیابونی بی دلیل عقیم بشه!‌

چون خیلی خیلی زجر می‌کِشه مخصوصاً اگر ماده باشه!

حق طبیعیشونه و خب نمی‌تونیم این حق رو ازشون بگیرم.

اگر من هم توی پست دوّم یکم تند رفتم عذرخواهی می‌کنم،

گربه‌م زیادی اذیت می‌کنه 🤦🏻‍♀️ 

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
خواهش می‌کنم عزیزم💗 بله، منم مخالفم که گربه ی خیابونی بی دلیل عقیم بشه!‌ چون خیلی خیلی زجر می‌کِش ...

منم بابت اینکه تند برخورد کردم معذرت میخوام❣

واقعا خوشحالم که از این گربه مراقبت میکنی🥺

منم بابت اینکه تند برخورد کردم معذرت میخوام❣ واقعا خوشحالم که از این گربه مراقبت میکنی🥺

قربانت عزیزدلم💗

وظیفه‌ست.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
بله، اونقدری انسان هستم که وقتی دست یه بچه گربه ی خیابونی توی ماشین یه‌نفر دیگه از ته قطع شده بود و ...

عزیزم اعصابت رو به خاطره کسایی که هیچ درکی از حیوون دوستی ندارن بهم نریز اونا جای شما نیستن که بفهمن چقدر این حیوون براتون ارزشمند هست که حاضر شدین این همه براش وقت و هزینه بزارید 

عزیزم اعصابت رو به خاطره کسایی که هیچ درکی از حیوون دوستی ندارن بهم نریز اونا جای شما نیستن که بفهمن ...

چشم😍💕

بسم الله الرحمن الرحیم .دوستان عزیز  خداوند متعال تمام مخلوقات رو ازاد افریده هیچ کس حق سلب ازادی هیچ افریده ای رو ندارد.گربه ها فرشته های زمینی هستند که ما در کنار انها احساس خوبی پیدا می کنیم ولی حق نداریم به نام مواظبت و غذا دادن  این فرشته ها رو تو اپارتمان زندانی کنیم و هروقت دلمون خواست یه سر ببریم بیرون !همه حیوانات احساس دارن و دلشون می خواد برن با همنوع خودشون بازی کنند رابطه داشته باشن و غیره نیاز جنسی اساسی ترین نیاز موجودات زنده هستش با عقیم کردن گربه ها جنایت بزرگی مرتکب می شوید که کارمای اون دامن همه تونو می گیره .گول دامپزشک ها رو که میگن برای سلامتیشون خوبه رو نخورید .ایا شما خودتون حاضر هستید دستگاه تناسلی شما رو در بیارن و بگن مثلا 5 سال به عمرتون افزوده میشه؟؟ 

می‌برمش،صبح و عصر آمپول سفتریاکسون بهش تزریق می‌کنه.امّا هیچ چیزی نمی‌خوره.نه گوشت و نه هیچی.فقط آب.

بخاطر همین آمپول بدنش بی حس شده 

انرژی نداره 

بعدا که دوره آمپول تموم بشه خوب میشه 

با اینکه فوبیای گربه دارم بشدت.. اما تحسین میکنم خوش قلبیتونو💙...عزیزم غذای نرم و مغذی بهش بدین دوران نقاهت سخته براشون تغذیه کردن

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
واقعا تو انسانی؟بعد حتما میای دم از حقوق حیواناتم میزنیخودت دوست داشتی ی موجود گنده تر و قوی تر از ت ...

این چه مثالی بود 😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بخاطر همین آمپول بدنش بی حس شده انرژی نداره بعدا که دوره آمپول تموم بشه خوب میشه

تاپیک برادوسال پیشه چجوراومده بالا

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂