2777
2789
عنوان

درمورد عقیم سازی گربه سؤال دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2878 بازدید | 73 پست
اخی طفلی چرا براش دست مصنوعی نذاشتی میذارن که 

از ته قطع شده.

کجاش رو دست مصنوعی بذارم؟!

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی درمورد چیزی اطلاعات نداری جواب نده مگه مجبورت کردن  طرف به خاطر خود گربه این کارو ک ...

وای دقیقا.

یه عده میان اینجا دایه ی عزیزتر از مادر می‌شن و ادعای روشن‌فکری برمی‌دارن.

قطعاً صلاح دونستم که این‌کار رو کردم،

ازشون نظر هم نخواستم.

فهم و درک این رو ندارن که حداقل توضیحاتی که برای یه نفر دیگه گذاشتم رو بخونن و انقدر الکی جبهه نگیرن!

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
از ته قطع شده. کجاش رو دست مصنوعی بذارم؟!

اخه تو برنامه پزشک حیوانات خارجی دیدم که برای یه سگ ماده گذاشت اونم از ته قط بود . نمیدونم دیگه عزیزم 

هرکی پرسید ایران چطور کشوریست؟ بگویید ایران کشوریست ؛ به زیبایی یوسف .. به غم و اندوه پدرش .. و به خیانت برادرانش ...🫠💔
وای دقیقا. یه عده میان اینجا دایه ی عزیزتر از مادر می‌شن و ادعای روشن‌فکری برمی‌دارن. قطعاً صلاح د ...

عزمزم نی نی سایت همینه تا به طرف نپرن و شخصیت واقعی‌شون رو نشون ندن راحت نمیشن

هرکی پرسید ایران چطور کشوریست؟ بگویید ایران کشوریست ؛ به زیبایی یوسف .. به غم و اندوه پدرش .. و به خیانت برادرانش ...🫠💔
وای دقیقا. یه عده میان اینجا دایه ی عزیزتر از مادر می‌شن و ادعای روشن‌فکری برمی‌دارن. قطعاً صلاح د ...

باورت میشه یه عده همون اونقدر فکرشون قدیمیو خرابه ک چون من قلا گربه داشتم و الان سگ دارم نمیان خونمون 😑😅😂😂

عزمزم نی نی سایت همینه تا به طرف نپرن و شخصیت واقعی‌شون رو نشون ندن راحت نمیشن

آره با اینجور کاربر ها زیاد سر و کار داشتم.

جالب اینجاست که وقتی جوابشون رو می‌دی و میبینن که برحق نیستن دیگه دُمشون رو می‌ذارن روی کولشون و میرن!

خب آخه مجبورید اظهار نظر کنید که ضایع بشید اینطوری؟

باورت میشه یه عده همون اونقدر فکرشون قدیمیو خرابه ک چون من قلا گربه داشتم و الان سگ دارم نمیان خونمو ...

چه بهتر💗

اینکه چنین آدمایی با طرز فکر مزخرفشون پا توی خونه‌ت نذارن خیلی خیلی بهتره.

اگر بخاطر خوده گربس پس راه بیفتیم تو خیابون و جنگل همه گربه هارو عقیم کنیم

کجا رفتی عزیزدلم؟

بیا جواب بده دیگه!

ببینم در این زمینه چه نظری دارید خانم دکتر😍

آیا عقیم سازی کیس خاص گربه ی من به صلاحش بوده یا نه؟

شما همه چیز دانید.

توی اوج خداحافظی نکنید.

ارههه اخه نمیدونم چجوری دلشون میاد از این گوگولیا بدشون بیاد

این خودشه💗

دستش از اینجایی که دورش خط کشیدم قطع شده.

از تَه ته.