orangione مدیر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 عنوان درمورد عقیم سازی گربه سؤال دارم. | مشاهده متن کامل بحث + 2881 بازدید | 73 پست روانی کرده من رو!نه چیزی میخوره نه کاری میکنه فقط یه گوشه نشسته و خیره شده!حدودا ۶ روز از عملش گذشته.طبیعیه این رفتار هاش یا نه؟مادهست. گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت. 1402/02/23 | 12:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 اخی طفلی چرا براش دست مصنوعی نذاشتی میذارن که از ته قطع شده.کجاش رو دست مصنوعی بذارم؟! گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
mosko عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 355 خب باید از همون اول جفت بگیری این جز حقوق طبیعی حیواناته این عقیم کردنای حیوون خونگی ها فقط ... بعضی موقه ها نمیشه جفت گرفت براشون
mosko عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 355 بله، اونقدری انسان هستم که وقتی دست یه بچه گربه ی خیابونی توی ماشین یهنفر دیگه از ته قطع شده بود و ... 👌💛
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 عزیزم وقتی درمورد چیزی اطلاعات نداری جواب نده مگه مجبورت کردن طرف به خاطر خود گربه این کارو ک ... وای دقیقا.یه عده میان اینجا دایه ی عزیزتر از مادر میشن و ادعای روشنفکری برمیدارن.قطعاً صلاح دونستم که اینکار رو کردم،ازشون نظر هم نخواستم.فهم و درک این رو ندارن که حداقل توضیحاتی که برای یه نفر دیگه گذاشتم رو بخونن و انقدر الکی جبهه نگیرن! گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
mosko عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 355 وای دقیقا. یه عده میان اینجا دایه ی عزیزتر از مادر میشن و ادعای روشنفکری برمیدارن. قطعاً صلاح د ... اهوم💛
آناااآااام عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 337 از ته قطع شده. کجاش رو دست مصنوعی بذارم؟! اخه تو برنامه پزشک حیوانات خارجی دیدم که برای یه سگ ماده گذاشت اونم از ته قط بود . نمیدونم دیگه عزیزم هرکی پرسید ایران چطور کشوریست؟ بگویید ایران کشوریست ؛ به زیبایی یوسف .. به غم و اندوه پدرش .. و به خیانت برادرانش ...🫠💔
آناااآااام عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 337 وای دقیقا. یه عده میان اینجا دایه ی عزیزتر از مادر میشن و ادعای روشنفکری برمیدارن. قطعاً صلاح د ... عزمزم نی نی سایت همینه تا به طرف نپرن و شخصیت واقعیشون رو نشون ندن راحت نمیشن هرکی پرسید ایران چطور کشوریست؟ بگویید ایران کشوریست ؛ به زیبایی یوسف .. به غم و اندوه پدرش .. و به خیانت برادرانش ...🫠💔
mosko عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 355 وای دقیقا. یه عده میان اینجا دایه ی عزیزتر از مادر میشن و ادعای روشنفکری برمیدارن. قطعاً صلاح د ... باورت میشه یه عده همون اونقدر فکرشون قدیمیو خرابه ک چون من قلا گربه داشتم و الان سگ دارم نمیان خونمون 😑😅😂😂
mosko عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 355 عزمزم نی نی سایت همینه تا به طرف نپرن و شخصیت واقعیشون رو نشون ندن راحت نمیشن ارهه
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 عزمزم نی نی سایت همینه تا به طرف نپرن و شخصیت واقعیشون رو نشون ندن راحت نمیشن آره با اینجور کاربر ها زیاد سر و کار داشتم.جالب اینجاست که وقتی جوابشون رو میدی و میبینن که برحق نیستن دیگه دُمشون رو میذارن روی کولشون و میرن!خب آخه مجبورید اظهار نظر کنید که ضایع بشید اینطوری؟ گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 باورت میشه یه عده همون اونقدر فکرشون قدیمیو خرابه ک چون من قلا گربه داشتم و الان سگ دارم نمیان خونمو ... چه بهتر💗اینکه چنین آدمایی با طرز فکر مزخرفشون پا توی خونهت نذارن خیلی خیلی بهتره. گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
mosko عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 355 چه بهتر💗 اینکه چنین آدمایی با طرز فکر مزخرفشون پا توی خونهت نذارن خیلی خیلی بهتره. ارههه اخه نمیدونم چجوری دلشون میاد از این گوگولیا بدشون بیاد
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 اگر بخاطر خوده گربس پس راه بیفتیم تو خیابون و جنگل همه گربه هارو عقیم کنیم کجا رفتی عزیزدلم؟بیا جواب بده دیگه!ببینم در این زمینه چه نظری دارید خانم دکتر😍آیا عقیم سازی کیس خاص گربه ی من به صلاحش بوده یا نه؟شما همه چیز دانید.توی اوج خداحافظی نکنید. گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 ارههه اخه نمیدونم چجوری دلشون میاد از این گوگولیا بدشون بیاد این خودشه💗دستش از اینجایی که دورش خط کشیدم قطع شده.از تَه ته. گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
mosko عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 355 این خودشه💗 دستش از اینجایی که دورش خط کشیدم قطع شده. از تَه ته. نیومده