2777
2789
عنوان

درمورد عقیم سازی گربه سؤال دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2878 بازدید | 73 پست
چشم😍💕

ابمیوه یا ابی که میخوره باید ولرم باشه که سردیش نکنه .جاشم خیلی سرد نباشه که لرز نکنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک برادوسال پیشه

راستی 

گربع هم خوب سده تا حالا

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

عقیم کردن یک انسان بنا بر قوانین قضایی برابر کشتن آن انسان است. در صورتی که ماهیت وجودی انسان غیر از غرایز مادی، دارای ابعاد والاتری نیز هست. وجوه تمایز انسان و حیوان در همین جا می باشد. انسان دارای ابعاد معنوی و روحانی است و می تواند غرایزش را تعدیل کرده و تحت کنترل خود درآورد. اما در مورد حیوان اینگونه نیست. ماهیت وجودی حیوان، با غرایز سرشته شده است. بدون وجود غرایز حیوان انگیزه و هدفی برای ادامه زندگی ندارد. از بین بردن غرایز طبیعی حیوان به معنای نابود کردن و کشتن حیوان است.

در طبیعت ،پیوند بین حیوانات و زندگی اجتماعی آنها بنا بر غریزه جنسی و انتخاب جفت صورت می گیرد.

حیوانی که از داشتن غریزه جنسی محروم شود، محکوم به تنهایی می باشد.

بسم الله الرحمن الرحیم .دوستان عزیز خداوند متعال تمام مخلوقات رو ازاد افریده هیچ کس حق سلب ازادی هی ...

چقد چرت و پرت گفتی . چجوری کارتون انقد چرت و پرت در لحظه تراوش میکنع

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

اول از همه بگم ممنونم که سرپرست یه پیشی ناتوان شدی و دوم اینکه ممنون که عقیم کردی تا حدودی طبیعیه این حالت اما این دفعه دکتر بردی حتما به دوکتر بگو و سعی کن سینه مرغ براش بزاری 

و خطاب به دوستان دیگه بخدا گربه اگر عقیم نشه درد زیادی می کشه اونم یه گربه معلول 

بله، اونقدری انسان هستم که وقتی دست یه بچه گربه ی خیابونی توی ماشین یه‌نفر دیگه از ته قطع شده بود و ...

خدا عقلت بده بدونی انسان ارزشش از حیوان بالاتره...خیلی ادمها هستن که مشکلات همین گربه رو دارن برو به اونا کمک کن خب...

معایب عقیم سازی

– کاهش طول عمر.

– افزایش بی‌اختیاری ادرار به خصوص در خواب. ماده‌های عقیم شده ۸-۷ برابر ماده‌های نرمال، دچار بی‌اختیاری ادرار می‌شوند.

– افزایش چاقی. در اثر عقیم‌سازی انرژی حیاتی سگ‌ها کاهش یافته و از تحرک و فعالیت آنها کم می‌شود و از طرف دیگر اشتهای آنها نیز افزایش می‌یابد.

– افزایش احتمال سرطان استخوان، طحال و تومورهای اطراف مقعد (در ماده‌ها(

– افزایش احتمال سرطان بد خیم پروستات. سگ‌ های اخته شده نر ۴ برابر بیشتر از سگ‌های نر سالم دچار سرطان بدخیم پروستات می شوند. ۶

– افزایش احتمال سرطان مثانه تا ۴ برابر می‌شود.

– افزایش احتمال همانژیو سارکومای قلبی.

– افزایش احتمال در رفتگی کشکک زانو patella در سگ‌های سایز کوچک و متوسط.

– افزایش احتمال واکنش‌های نامطلوب نسبت به واکسن‌ها و تغییراتی که در سیستم ایمنی بدن آنها ایجاد می‌شود.

– افزایش التهاب پانکراس در سگ‌های ماده.

افزایش پرخاشگری و یا ترسو شدن.

– افزایش شدت بیماری‌های ادراکی در سگ‌هایی که نشانه‌های بیماری از قبل تظاهر کرده است. (در انسان هم خارج کردن رحم، تخمدان و کمبود استروژن، احتمال ایجاد بیماری آلزایمر و پارکینسون را افزایش می‌دهد.(

– افزایش عفونت‌های مکرر مجرای ادرار در ماده‌هایی که زیر سن بلوغ عقیم شده‌اند.

– احتمال ایجاد کم کاری تیروئید در ماده‌ها.

– تغییرات در شخصیت حیوان، در مورد تعیین جنسیت خودش دچار سردرگمی می‌شود.

– ترس از صدا در آن‌ها بیشتر می‌شود.

– به علت فقدان هورمون تستوسترون، توده عضلانی کاهش می‌یابد، تراکم استخوان کاهش می‌یابد و احتمال پوکی استخوان (استئوپروز) زیاد می‌شود.

– سگ‌های عقیم شده، در سن های بالا بیشتر دچار درد ناشی از آرتروز می‌شوند چون عضلات آنها به طور کامل تکامل نیافته و قادر به حمایت کردن مفاصل نیستند.

عقیم و اخته کردن حیوان او را از همه این رفتار های طبیعی و حقوقی که به او تعلق دارند، محروم می کند. حیوانی که اخته و عقیم شده است محکوم به تنهایی و زندگی غیر طبیعی می باشد.