2777
2789
عنوان

طلا بازا میاین یه لحظه🥺

521 بازدید | 43 پست

خانوما می‌خوام طلاهامو بفروشم ماشین بخریم...وضع فروش چطوره یعنی چقدر کم میکنن می‌خرن ازم؟

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذاری تو دیوار بهتره من یه سری خاستم بفروشم طلافروشی خیلی کمتر از نرخ طلا برمی‌داشت 

دیوار واسه طلا اصلا مناسب نیست.

چندنفر تو سایت گفتن خریدار هکر بوده و پولو از حساب مردم واریز کرده و فتا حساب فروشنده رو بلوکه کرده

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
بذاری تو دیوار بهتره من یه سری خاستم بفروشم طلافروشی خیلی کمتر از نرخ طلا برمی‌داشت 

آخه النگو هامم برام تنگ شده باید قیچی شه 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

منم خستم از بی ماشینی از خدامه شوهرم قبول کنه بفروشم 

بدون ماشین خیلی عذاب آوره مخصوصا الان ک باردارم 

عاشق طلام ولی اصلا قابل مقایسه با ماشین نیس 

به سود و ضرر فک نکن برو پیش ی آدم با انصاف تو ماشینم ضرر نمیکنی 

خیره. انشالله

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
مام ماشین نداریم. اندازه چند میلیون میخای بفروشی. فک‌ کنم گرمی نهایت ۵هزاز اگه کم کنن 

۵ هزار؟؟؟؟؟

تو بهترین حالت ۲۰ اینطورا کم میکنن

بازار متلاطم باشه ۱۰۰ - ۵۰ کم میکنن

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

ماشین ارزونترشده

طلا روخب همیشه کم میکنن... بستگی داره به اینکه کی طلاروخریده باشی مثلا خودم دوسال پیش طلا خریدم سه برابرفروختم هرچی طلا بیشتربمونه بیشترسودمیکنی مثلااگه برای چندین ساله پیش باشه مسلمن سوده خوبی میکنی

میخری گرون میفروشی ارزون😑

اره دیگ ولی خب چاره ای نیست چیکار کنم..ماشین لازمیم