2777
2789
عنوان

گران‌فروشی علائدین

646 بازدید | 24 پست

سلام اول اینکه علایدین کلاهبردار زیاد داره و پشیمونم رفتم من از پاساژ علائدین که به ظاهر یه مغازه نمایندگی شیایومی بود دو تا موبایل خریدم فهمیدم دو تومن گرون فروخته مثلاً 13رو پونزده داده و گوشیش اونی که تعریف میکرد نبود سرم کلاه گذاشت  کسی اتحادیه اینا شکایت کرده اطلاع داره میشه کاری کرد خیلی حالم بده اعصابم خورده

هدیه شب عروسی همسرم آیفون 6 خرید ۷ سال پیش خرید ب ۱ ماه نشد ب مشکل خورد نگو دست دو بوده پشتش باز شده  از علاالدین خریده بود اقاه از اونجا رفته بود برای برگه سبز هم ۱۵۰ تومن گرفته بود ب عنوان ضمانت 

خیلی هم خرجش کرد 

دقیقا پول ۱۵ گرم طلا اون موقع شد ی گوشی 

نمیدونم چ جور این پول ها از گلوشون پایین میره 

ب نظرم ببر اونجا اتحادیه داره همون پاساژ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

اصلا علاالدین معروفه به دزدی و کلاهبرداری 

از بازار موبایل خرید کنید 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدیه شب عروسی همسرم آیفون 6 خرید ۷ سال پیش خرید ب ۱ ماه نشد ب مشکل خورد نگو دست دو بوده پشتش باز شده ...

با بچه کوچک سخته اتحادیه ناراحتیم بیشتر از اینه گوشیه کیفیتش پایینه

هدیه شب عروسی همسرم آیفون 6 خرید ۷ سال پیش خرید ب ۱ ماه نشد ب مشکل خورد نگو دست دو بوده پشتش باز شده ...

خیلی نامردن

این بیشعور من یکی دیگه میخواستم گفت این بهتره نگو این از اون بدتره و تازه ارزونتر اما دقیقا گرونتر هم فروخت بهم

با بچه کوچک سخته اتحادیه ناراحتیم بیشتر از اینه گوشیه کیفیتش پایینه

اول آخر ببر پیگیری کن تا ادب شه ب مردم نشینن بخندن 

این اوضاع بد ملت بهم رحم ندارن 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
خیلی نامردن این بیشعور من یکی دیگه میخواستم گفت این بهتره نگو این از اون بدتره و تازه ارزونتر اما د ...

ما ی بار خرید کردیم برای هفت پشتمون بس شد 

رفت همسرم اونجا ولی رفته بود 

عادی شده براشون 😏😏😏کافیه یه بار دزدی کنی دستت ردیف میشه😑😑😑

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

ینی اتحادیه پیگیری می‌کنه بنظرت

پس کارش چیه 

باید پیگیری کنه 

عادی شده براشون 😏😏😏کافیه یه بار دزدی کنی دستت ردیف میشه😑😑😑

اون پول تموم شد و رفت ولی میمونه اون دنیاش