سلام اول اینکه علایدین کلاهبردار زیاد داره و پشیمونم رفتم من از پاساژ علائدین که به ظاهر یه مغازه نمایندگی شیایومی بود دو تا موبایل خریدم فهمیدم دو تومن گرون فروخته مثلاً 13رو پونزده داده و گوشیش اونی که تعریف میکرد نبود سرم کلاه گذاشت کسی اتحادیه اینا شکایت کرده اطلاع داره میشه کاری کرد خیلی حالم بده اعصابم خورده
بعد چند ماه ب سختی خریدیم خدارو خوش نمیاد بعد شش ساله دو تا گوشی خوب خراب شد دستم وای به حال این میترسم اینم خراب شه بیشتر ناراحت کیفیتشم خیلی دیر شارژ میکنه مدیاتک هم هست دروغ گفت اسنپ دراگون
از علائدین ؟ ما چن بار خریدیم ایندفعه گوش به حرفش دادم مرتیکه کلاهبردار
بله
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بعد چند ماه ب سختی خریدیم خدارو خوش نمیاد بعد شش ساله دو تا گوشی خوب خراب شد دستم وای به حال این میت ...
ب نظرم باز ببر پیگیری کن اگه تازه خریدید
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️