2777
2789
عنوان

گران‌فروشی علائدین

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 24 پست
اون پول تموم شد و رفت ولی میمونه اون دنیاش 

بعد چند ماه ب سختی خریدیم خدارو خوش نمیاد بعد شش ساله دو تا گوشی خوب خراب شد دستم وای به حال این میترسم اینم خراب شه بیشتر ناراحت کیفیتشم خیلی دیر شارژ می‌کنه مدیاتک هم هست دروغ گفت اسنپ دراگون  

تاحالا نشنیدم کسی از علائدین خرید کنه راضی باشه.یه پاساژ پایینترش هست بازار موبایل توش تکنولایف هم هست اون بهتره

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از علائدین ؟ ما چن بار خریدیم ایندفعه گوش به حرفش دادم مرتیکه کلاهبردار

بله 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بعد چند ماه ب سختی خریدیم خدارو خوش نمیاد بعد شش ساله دو تا گوشی خوب خراب شد دستم وای به حال این میت ...

ب نظرم باز ببر پیگیری کن اگه تازه خریدید

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
دیروز خریدیم

صددرصد ببرید 

داری تاپیکشو

نه چند ماه پیش بود گذری دیدم خودش متوجه نشده بود یکی از اقوام دیده بود گفته بود بهتون انداختن اونم شکایت کرده بود سریع هم فروشنده جبران خسارت کرده بود