2777
2789
عنوان

مشهدی های دکتر شناس بیان

223 بازدید | 18 پست

بچه ها دنبال یه دکتر داخلی خوبم مامانم حالش خوب نیست بدنش همش گر میگیره هرروز داره لاغر و ضعیفتر میشه شکمش ۲۵ روزه کلر نکرده بااین همه غذایی که خورده کسی دکتر داخلی خوب میشناسه تومشهد 

زن زندگی آزادی

دکتر علی اکبر قربانی متخصص داخلی 

عالیه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاست کدوم سمته 

عارف ۲ ساختمان سما طبقه دوم

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

عزیزم علایمی که گفتی اورژانسیه! برید اورژانس دارو بگیرید تا شکمش کار کنه اگر نه ممکنه اتفاقا جبران ن ...

اخه میدونی یه بار عمل بواسیر کرده می‌ترسه زیاد زور ب نه تودستشویی آخه پس اینهمه غذاچی میشه چرالاغر میشه

زن زندگی آزادی
تیرویید ندارن؟ چشماشون از حدقه در نیومده بیشتر از حالت معمول ؟ خستگی پرخاشگری ؟ خشکی پوست ؟

چراهمه اینا رو دارن بیشتر سمت بعداز ظهر چشمام تار میشه سرگیجه دار ه فشارش گاهی مواقع بالا میره

زن زندگی آزادی
تیرویید ندارن؟ چشماشون از حدقه در نیومده بیشتر از حالت معمول ؟ خستگی پرخاشگری ؟ خشکی پوست ؟

خودم گیج موندم پیش چه دکتری ببرمش آخه همش مریضه تازه کلی قرص میخوره تیروئید تشنج اعصاب فشآر خون 

زن زندگی آزادی
احتمال خیلی زیاد تیرویید دارن‌نگران نباشید ازمایش مینویسه دارو میده حل میشه 

دارو میخوره ناشتا واسه تیرویید اصلا همه این دارو ها باعث یبوست میشه ولی نگرانم میترسم چیز بدی باشه 

زن زندگی آزادی