2777
2789

سللم دوستای عزیزم🥲من به مشکلی برخوردم من یه خانواده خیلی سخت گیری دارم واقعا حساسن رو این جور رابطه ها

من ۳ ساله که تو رابطه ام واقعا برام خیلی سخته که نمیدونن

خانواده پسره میدونن ولی من هنوز نتونستم بگم😭😭

چطور باید این موضوع مطرح کنم میدونم مامانم عصبی اگر حرفش بزنم دعوا میشه

از طرفی ام من امسال کنکوری ام نمیتونم بگم خاستگاره میگه زوده بشین درست بخون، ولی من فقط میخوام یه محرمیت بخونیم مال هم بشیم

از یه طرفی ام سربازه همه چی بهم ریخته من چیکار کنم کمکم میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو اونا بیان خواستگاری ازشون پرسیدن از کجا میشناسید دخترمو اونام بگن یکی از دوستاش معرفیش کرده

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
فعلا نگو. وقتی سربازیش تموم شد خودش بیاد مطرح کنه 

اخه ۲ساله الان فقط سه ماهش گذشته

اخه من هر وقت خواستم یه جوری برم بیرون ببینمش دردسر شده برام 😭🤦🏻‍♀️دوست ندارم اینجوری

خب بگو اونا بیان خواستگاری ازشون پرسیدن از کجا میشناسید دخترمو اونام بگن یکی از دوستاش معرفیش کرده

شناختنش که میدونن از کجا چون یه بار به بهونه ضبط برنامه تلویزیونی اومدن خونه مون من مجری باشم 

قبلا تو کار تهیه کنندگی بودش

خانواده همسرم سخت‌گیر بودن گفتیم شوهرم، دوست شوهره دوستمه🤣🤣🤣

یعنی دوستم که متأهل شوهرش یه دوستی داره که از من خوشش اومده 

ولی به مامانم جریان رو میدونست کامل صفر تا صد

به دنبال وارستگی 

اگه سربازه ک اصلا وقتش نیست .

حتما خانواده مخالفت میکنه.دوسال سربازی وبلا تکلیفی برای نامزدی خوب نیست.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
خانواده همسرم سخت‌گیر بودن گفتیم شوهرم، دوست شوهره دوستمه🤣🤣🤣 یعنی دوستم که متأهل شوهرش یه دوستی ...

خوشبحالت عزیزم🥲من اصلا نمیتونم با مامانم حرف بزنم 

حس میکنم در این حد منطقش بالا نیست 

شناختنش که میدونن از کجا چون یه بار به بهونه ضبط برنامه تلویزیونی اومدن خونه مون من مجری باشم  ...

خب پس اصلا نیاز نیست بگی دوست بودیم همین به عنوان خاستگار میتونه بیاد دیگه حالا بزار بعد کنکور بیاد چه یهتر خانوادتم بهانه درس نگن

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »