pormehr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 316 عنوان عدم انتخاب واحد در دانشگاه ازاد 389 بازدید | 4 پست سلام. خانوما یه سوال داشتم، توی دانشگاه آزاد حتی اگه چند ترم ول کنیم و انتخاب واحد نکنیم آیا بعدا باز هم باید پول بدیم؟همینجوری ول کنیم و هیچ وقت انتخاب واحد نکنیم چی میشه؟ چون برا انصراف هم باید پول بدیم 1402/02/21 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goodvibes عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1686 نه دیگهفقط در ازای انتخاب واحد و ثبت نام توی هر ترم پول میدیاگر ثبت نام نکنی و انتخاب واحد نکنی و کلا ولش کنی احتیاجی به پول دادن نیست ولی بنظرم انصراف بدی بهتره ذهنت درگیر نیست دیگه 🌺good vibes only🌺
pormehr مدیر استارتر عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 316 نه دیگه فقط در ازای انتخاب واحد و ثبت نام توی هر ترم پول میدی اگر ثبت نام نکنی و انتخاب واحد نکنی ... چرا بابا بدهکارم کرده سیستم ، الان رفتم آموزشیار نگاه کردم در هر صورت فکر کنم حداقل پول شهریه ثابت رو میگیرن !
goodvibes عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1686 چرا بابا بدهکارم کرده سیستم ، الان رفتم آموزشیار نگاه کردم در هر صورت فکر کنم حداقل پول شهریه ثابت ر ... باید بری بخش حسابداری دانشگاهحضوری برو برات چک میکنن 🌺good vibes only🌺