2777
2789

فایده نداره 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رژیم گرفتم کم کردم ۱۲ کیلو تودوماه و نیم . قندو حذف کردم دیگه همه چی میخوردم حتی چیپسو پفک اما کم ده تادونه . متاسفانه یکساله ول کردم وزنم برگشته اصلا روحیه کم کردنم ندارم روحیه هیچی ندارم همش دلم میخواد توخودم باشم 

من هر دفعه رژیم گرفتم و ورزش کردم لاغر شدم، وقتی کنار گذاشتمش ۲ برابر چاق شدم ،واسه همین الان هر چیزی رو میخورم ولی کم ، حواسمم هست بین ۱۷۰۰ یا نهایت ۲۰۰۰ کالری در روز بخورم ،ورزش هم حال داشته باشم انجام میدم به نظرم دارم لاغر میشم

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

نفهمیدم یعنی اشکال نداره چیزه چرب بخوریم؟. 

من که میخوردم کم کردم راحت مکشلیم نداشتم فقط کالری شماری میکردم اونروزی فست فود میخوردم دیگه خیلی کم میخوردم چیزا دیکه. نه مشکلی نیست من کم کردم . فقط شیرینیجات حذف کردم . بعداونم قندخونم اومد پایین شیرینیم خوردم باز کم کردم اما کالریشون زیاد یه چیز شیرین میخوردم باید یه وعده غذا نمیخوردم دیگه خیلی کالریشون زیاده 

چی اینکهه چیپس اینا میخورم؟.  ن دیگه قطعش کردممم

🤣🤣🤣🤣نه اراده قوی میخاد 

من از چند روز پیش هی میگم رژیم 

اما باز میشکنم 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿