انشاالله زود خوب بشی فقط حتما ضدسرفه بخور که سرفه نکنی و اگر راه رفتن را شروع کردی خیلی آروم را برو . خنده و گریه هم ممنوع چون دردت بیشتر میشه . حتما سوپ و مایعات بخور تا زودتر بتونی مرخص بشی . اگر دردت زیاده تقاضای مسکن بیشتر بکن
عزیزم منم عمل کیسه صفرا داشتم، ۳ تا سوراخ و ۱۵ سانت پارگی جراحی و دو تا کیسه آویزون بهم؛ تا ۲۰ روز درد وحشتناک و بیخوابی شدید داشتم تنها چیزی که باعث شد بعد ۲۰ روز بتونم بخوابم شیاف بود، فکر کنم شیاف دیکلوفناک بود داروخونه ها بپرسی ضد درد بهت میدن، فقط نکتش اینه که اگه سوزش داشتی و بعدش سریع دفعش کردی حتما قبلش با وازلین خوب چرب کن راحت میتونی استفاده کنی دردتم آروم میشه نگران نباش، این روزام میگذره فقط آرامشتو حفظ کن.
مرخصم کردن عزیزم دردم زمانی زیاد میشه ک صرفه دارم وای خدا نیاره برای کسی😭
منم تجربه کردم حتما یک کاری کن سرفه هات قطع بشه . یک ضد سرفه قوی از داروخانه بفرست فردا برات بگیرند و بخور . فقط داروهات را بخور که زودتر خوب بشی دردت زیاد شد شیاف بزن زودتر اثر داره .
عزیزم منم مث شمام. ۲هفته پیش کیسه صفرامو جراحی کردم. عملم خوب بود. اما دو روز بعد عمل معد درد شدی ...
فکر نمیکنم به عمل ربط داشته باشه، چون از داخل شکم هر کاری بکنن به داخل معده راه خاصی نداره احتمالا میکروب از طریق ماده غذایی وارد شده، احتمالا دارومیدن دفع میشه، من جای عمل و کتفم به طرز غیر قابل تحملی درد میکرد، تقریبا تیکه و پاره شده بود شکمم