2777
2789
عنوان

دیشب اپاندیسمو عمل کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 34 پست

انشاالله زود خوب بشی فقط حتما ضدسرفه بخور که سرفه نکنی و اگر راه رفتن را شروع کردی خیلی آروم را برو . خنده و گریه هم ممنوع چون دردت بیشتر میشه . حتما سوپ و مایعات بخور تا زودتر بتونی مرخص بشی . اگر دردت زیاده تقاضای مسکن بیشتر بکن 

انشاالله زود خوب بشی فقط حتما ضدسرفه بخور که سرفه نکنی و اگر راه رفتن را شروع کردی خیلی آروم را برو ...

مرخصم کردن عزیزم دردم زمانی زیاد میشه ک صرفه دارم وای خدا نیاره برای کسی😭

ای دا دور سیچنت بی😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن از دیشب دستشویی بزرگ ندارم اما موقع بلند شدن ونشستن درد شدید دارم دراز هم باشم درد بدی میپیچه تو ش ...

عزیزم واسه صرفه ات اب بزارکنارت یاابمیوه سریع بخور

من سزارین ک کردم همش صرفه میکردم باابنوارجلوشومیگرفتم چون واقعادردش خیلی بدبود حتماهم ازشیاف دیفنوفناک استفاوه کن واقعاواسه دردموثره

عزیزم منم‌ عمل کیسه صفرا داشتم، ۳ تا سوراخ و ۱۵ سانت پارگی جراحی و دو تا کیسه آویزون بهم؛ تا ۲۰ روز درد وحشتناک و بیخوابی شدید داشتم تنها چیزی که باعث شد بعد ۲۰ روز بتونم بخوابم شیاف بود، فکر کنم شیاف دیکلوفناک بود داروخونه ها بپرسی ضد درد بهت میدن، فقط نکتش اینه که اگه سوزش داشتی و بعدش سریع دفعش کردی حتما قبلش با وازلین خوب چرب کن راحت میتونی استفاده کنی دردتم آروم میشه نگران نباش، این روزام میگذره فقط آرامشتو حفظ کن.

مرخصم کردن عزیزم دردم زمانی زیاد میشه ک صرفه دارم وای خدا نیاره برای کسی😭

منم تجربه کردم حتما یک کاری کن سرفه هات قطع بشه . یک ضد سرفه قوی از داروخانه بفرست فردا برات بگیرند و بخور . فقط داروهات را بخور که زودتر خوب بشی دردت زیاد شد شیاف بزن زودتر اثر داره .

عزیزم منم‌ عمل کیسه صفرا داشتم، ۳ تا سوراخ و ۱۵ سانت پارگی جراحی و دو تا کیسه آویزون بهم؛ تا ۲۰ روز ...

عزیزم منم مث شمام.

۲هفته پیش کیسه صفرامو جراحی کردم.‌ عملم خوب بود.

اما دو روز بعد عمل معد درد شدید.هنوزم درد شدید دارم ازمایش دادم گفتن میکروب معده.

حالا نمیدونم ب عملم ربطی داره یا ن. اما بی نهایت دارم اذیت میشم

عزیزم منم مث شمام. ۲هفته پیش کیسه صفرامو جراحی کردم.‌ عملم خوب بود. اما دو روز بعد عمل معد درد شدی ...

فکر نمیکنم به عمل ربط داشته باشه، چون از داخل شکم هر کاری بکنن به داخل معده راه خاصی نداره احتمالا میکروب از طریق ماده غذایی وارد شده، احتمالا دارو‌میدن دفع میشه، من جای عمل و کتفم به طرز غیر قابل تحملی درد میکرد، تقریبا تیکه و پاره شده بود شکمم

فکر نمیکنم به عمل ربط داشته باشه، چون از داخل شکم هر کاری بکنن به داخل معده راه خاصی نداره احتمالا م ...

خدا کنه خوب شم.

درد کتفو منم داشتم خیلی شدید. میگن مال گازیه که هنگام عمل به شکم میزنن. تا کم کم خارج بشه دردش هس.

من کتفم از جای عملم بیشتر درد میکرد. ولی چهارپنج روزه خوب شد.

ولی معدم داغونم گرده ۲۴ ساعته درد دارم.

خدا کنه خوب شم. درد کتفو منم داشتم خیلی شدید. میگن مال گازیه که هنگام عمل به شکم میزنن. تا کم کم خا ...

نگران نباش خوب میشی، با دکتر مشورت کن ببین میشه شیاف بزنی، دارو هم بنویسه که زودتر خوب شی