2777
2789
عنوان

پسرعمم...😭

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 40 پست
من آدم می‌شناسم خانواده خوب عالی درجه یک پسره شیشه میزنه میره کابل دزدی و.....زنشو طلاق داده یادشم ن ...

😭😭😭پسرعمه من بچشو خیلی دوست داشت ولی وقتی که مواد مصرف می‌کرد دیگه متوجه هیچی نبود ، اونام طردش کردن

خانواده خودشم طردش کردن

کاربری دست دونفره..من و دوستم
ازدواج کرده بود اما همسرش و فرزندش هم طردش کردن💔 برای همینه میگم کل زندگیش تباه شده دیگه هیچ امیدی ...

😔😔😔😔😔😔ای خدا ...نمیدونم چرافکر میکنم بعضیاشون کمبود محبت دارن با ناز ونوازش زن ممکنه قبول کنن درمان بشن....متاسفانه عموخودمم شیشه میزد زنعموم خیلی محبت کرد نازش کرد نوازش کرد حرف زد احساساتشوتحریک کرد ۴ یا۵ساله ترک کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😔😔😔😔ای خدا ...نمیدونم چرافکر میکنم بعضیاشون کمبود محبت دارن با ناز ونوازش زن ممکنه قبول کنن ...

انقدر از عصر تا حالا بحالش گریه کردم چون هیچکاری هم از دستمون برنمیاد💔😭😭

دقیقا.  اگر یه امید و انگیزه ای تو زندگی داشته باشن ترک کردنش واسشون راحتتره

انقدر از عصر تا حالا بحالش گریه کردم چون هیچکاری هم از دستمون برنمیاد💔😭😭 دقیقا.  اگر یه امی ...

آره ..کاش طرد نشن🥲🥲کاش ینفرو داشته باشن بگه توتکیه گاهمی ب امید توعه ک زندم خوب بشو بتونم بهت تکیه کنم.....البته مواد کرو کور میکنه طرفو همه نمیتونن اینجوری احساسی ودرمان بشن

آره ..کاش طرد نشن🥲🥲کاش ینفرو داشته باشن بگه توتکیه گاهمی ب امید توعه ک زندم خوب بشو بتونم بهت تکیه ...

💔💔💔بنظر شما کاری هست از دست من بربیاد واسش؟

هیچکدوم از اعضای خانوادش بهش سر نمیزنن حتی

💔💔💔بنظر شما کاری هست از دست من بربیاد واسش؟ هیچکدوم از اعضای خانوادش بهش سر نمیزنن حتی

شما بعنوان ی فامیل میتونی باهاش حرف بزنی ک ممکنه اونم حس کنه غرورش خردشده یاخجالت بکشه...کسی ک امیدش باشه عزیزش باشه اون میتونه خانواده میتونن شما فکر نمی‌کنم...‌

شما بعنوان ی فامیل میتونی باهاش حرف بزنی ک ممکنه اونم حس کنه غرورش خردشده یاخجالت بکشه...کسی ک امیدش ...

درست میفرمایید🥲ممونم از کامنتهاتون عزیزم❤لطف کردید🙏