2777
2789

از هفته پیش زمانی که دندونمو کشیدم و بخیه زد درد دارم تا همین الان

گفت آنتی بیوتیک نخور درد هم مختصر داری ولی الکی گفت

گفت جذبیه اگر جذب نشد خودت بکش یا بیا اینجا

بخیه هامو که کشیدم چرک کرده بود لثهام، آنتی بیوتیکو شروع کردم دردشم زیادتر شد

چیکار کنم بچه ها؟

سر این دندونم صدبار رفتم مطب هرسری یجوری پیچوندنم

خیلی آشغالن خیلی اذیتم میکنن

کاربری دست ما دوتا خواهره، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

بخیه?جدی جدی بخیه زدن والا مال من کشیدن ولی بخیه نزد

دندون شیش بود عصب کشی کردن خوب نشد مجبور شدن بکشن

با بدبختی درومد یعالمه هم بخیه خورد از همون موقع مردم از دردش

برای شماهم درد داره؟ عفونت نکرد؟

کاربری دست ما دوتا خواهره، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا مال من حقیقتا یکم کشیده شده بود و چندسال بعد رفتم بکشم ک گفتن باید جراحی بشن ووگفتن،ک عفونت کرده واسه همین باید عفونت بخوابه هیچ خوابید دوتا دکتر بردم گفت باید عمل شی فلان خلاصه رفتم پیش ی دکتر اونم ک کشید همین 🙂😁دیگ نیاز ب جراحی نداشت