2777
2789

یه پسر دارم

شوهرم خسیسه فقط خرج خورد و خوراک میکنه

پول تو جیبیم همون یارانه س که سر ماه به زور و دعوا ازش میگیریم

محبت نمیکنه اخلاق خوبی ام نداره

حساسه جایی نمیتونم برم حتی پیش مامانم که خونش نزدیکه

هیچ برنامه ای تو گوشیم ندارم

نه واتساپ نه تلگرام نه روبیکا

هر کی ازم میپرسه کلی خجالت میکشم میگم ندارم

شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا بری خونه مادرت چیکار میخواد بکنه؟؟؟ من باشم اختیار زندگیمو به هیچ احدی نمیدادم

دعوا و داد و بیداد 😔😔 مامانم همیشه مریضه نمیتونم برم کاراشو انجام بدم

آخه آسمون ب زمین میاد الهی بمیره راحت شم

خودشم نداره برنامه ها رو؟ این چ زندگیه دلخوشیت چیه؟

خودش همه چی داره رمز گوشیشو من اصلا نمیدونم 😔😔

هیچی بخدا انگار مثل یه آدم کور دارم زندگی میکنم

دعوا و داد و بیداد 😔😔 مامانم همیشه مریضه نمیتونم برم کاراشو انجام بدم آخه آسمون ب زمین میاد الهی ب ...

عزیزم داد و بیداد و دعوا کنه بعد دو سه بار میفهمه به حرفش گوش نمیدی .. مثلا ایشون میتونه رمز گوشیشو ازت مخفی کنه شما چرا دادو بیداد نمیکنی؟؟؟ مثل خودش رفتار کن. اگه تصمیمت طلاق و جداییه نیازی به دعوا و کتکاریم نیس ریلکس برو مهرتو اجرا بزار خودش طلاقت میده ولی اگه تصمیمت ادامه زندگیه دو راهه یا بسوزی و بسازی یا اختیارتو دستت ندی هرچقدم میخاد دعوا کنه رک بگو خودت رمز گوشیتو بهم نمیدی من چرا به حرفت باشم

عزیزم داد و بیداد و دعوا کنه بعد دو سه بار میفهمه به حرفش گوش نمیدی .. مثلا ایشون میتونه رمز گوشیشو ...

کلا خیلی زورگوئه 😔 من اگه اینارو بهش بگم دعوا راه میندازه میزنه منو

کلا خیلی زورگوئه 😔 من اگه اینارو بهش بگم دعوا راه میندازه میزنه منو

خدا صبرت بده مرگ یه بار شیونم یه بار دودوتا چارتا کن ببین میخای تا آخر بمونی و تحمل کنی یا نمیتونی بعد تصمیم بگیر

خدا صبرت بده مرگ یه بار شیونم یه بار دودوتا چارتا کن ببین میخای تا آخر بمونی و تحمل کنی یا نمیتونی ب ...

هم دلم میخواد برم هم نمیدونم پیش کی برم از این زندان خلاص شم😔