2777
2789
عنوان

پسرعمم...😭

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 40 پست
خوب میشه بابا پسر عمه ی منم اعتیاد داشت شدید عین جنازه بود دور از جون ترک کرد ماشالا چاق و سرحال شد ...

خدا حفظشون کنه انشاالله 

امیدوارم عزیزم

کاربری دست دونفره..من و دوستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید خودش بخواد من دلم واسه اونایی ک اعتیاد دارن و خونه زندگیشون رو از دست دادن میسوزه ولی چه فایده ...

بخدا انقد وضع مالیشون خوب پدرش همه چیز واسش فراهم کرده بود دلم اتیش میگیره بخاطر دوستای بد افتاد تو همچین راهی😭

چند روز پیش یه پسره تقریبا ۱۸ ساله وسط کوچه ما وایستاده بود شیشه میکشید،،،میخواستم سرش داد بزنم بگم خانوادتو میشناسم و میرم بهشون میگم داری چیکار میکنی،،،،ولی ترسیدم بهم حمله کنه،،،،،دلم آتیش گرفت برای مادر و پدر بیچاره اش

چند روز پیش یه پسره تقریبا ۱۸ ساله وسط کوچه ما وایستاده بود شیشه میکشید،،،میخواستم سرش داد بزنم بگم ...

منم میبینم دلم اتیش میگیره 

پسرعمه من بخاطر دوستای بد تو همچین راهی افتاد وگرنه خانواده خیلی خوبیم داشت که از همه لحاط تامینش میکردن💔

بخدا انقد وضع مالیشون خوب پدرش همه چیز واسش فراهم کرده بود دلم اتیش میگیره بخاطر دوستای بد افتاد تو ...

حیفه کاش درست بشه...پیگیرش باشت گناهه🥲🥲شده دست وپاشوببندن تواتاق وقتی ازکمپ میاد نزارن بره سمت مواد...براش انگیزه ایجاد کنن....خیلی حیفم میاد ی جوون اینجوری تباه بشه

۲۰ سالشه الانم؟؟ نگران نباش ترک کنه بعدش دوباره خوب میشه فقط طرف مواد نره دوباره خوبه

نه عزیزم الان دیگه نزدیک به ۴۰ سالشه

چی بگم ، دعا کن براش لطفا که بتونه ترک کنه😭

همه کسایی که مواد مخدر مصرف میکنن دارن مشکل روحی💔

آره یچیزی اذیتشون میکنه ک هیچوقت نمیگن ک کسی نمی‌فهمه کاش بشه درستش کرد...چون همچین موردایی دیدم نکته سنجی ک کردم دیدم مشکلات یاکمبودای عمیقی دارن

حیفه کاش درست بشه...پیگیرش باشت گناهه🥲🥲شده دست وپاشوببندن تواتاق وقتی ازکمپ میاد نزارن بره سمت موا ...

عزیزم باور کن همه راهیو واسش رفتیم 

تا میاد بیرون دوباره میره سمتش

چون هیچ انگیزه ای هم نداره و همه طردش کردن💔

لعنت به مواد و مواد فروش و تولید کنندش خدا ريششونو نابود کنه چه جوونایی دسته گلی رو ک بدبخت نکرده ...

خدا لعنت کنه همشونو

اینده و زندگی اینهمه جوون از جمله پسرعمه خودم تباه شد💔

خدا لعنت کنه همشونو اینده و زندگی اینهمه جوون از جمله پسرعمه خودم تباه شد💔

من آدم می‌شناسم خانواده خوب عالی درجه یک پسره شیشه میزنه میره کابل دزدی و.....زنشو طلاق داده یادشم نیست بچه داره غرق مواد😔😔😔😔