سلام دوستان من چهل سالمه و بیست و پنج ساله نازایی داشتم حالا آزمایش حاملگیم مثبت شد و HCG شد ۷۳۵/۰ که چون امروز ۱۴ روزه انتقال دادم و جنینام ۴ روزشون بوده الان ۱۸ روزمه😅 به دکتر خودمدورم ولی دکتر آزمایشگاه گفت HCG باید ۱۲۵ باشه و سه برابره الان احتمالا سه قلو باشن🤩 همه میگن خیلیییی سخته ولی من از حالا دوسشون دارم برام دعا کنید برام بمونن و منم برای همه دوستان اقدامی دعا میکنم ❤ امروز میرم دکتر عارفی و برای دکترم و منشی هاش سه تا هدیه خریدم که الان می زارم ببینید قشنگن 🥰
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
انفاقا یکی از خانما که با عارفی مثبت شد و من باهاش دوستم،اونم میگفت اصلا حموم نرفته ولی من نمیدونم ...
نه نرو گلخانم ببین ازی صندلی پلاستیکی هس بشین بگو داداش و شوهرت از دستش بگیرن بی رنگ بالا پله سمه منم والله شدم چرکولک خودم از خودم خجالت می کشم دیگه هی مام زدم و همینجوری تو سینک هی شستم چه میشود کرد لباسانونم هر روز عوض کنید شوهرم میگه به خدا هیچی نیس نمیدونم دیگه راس میگه یا نه 🙈 خودتون بزنید رعایت کنید انشالله خیره
عکسا که باز نمیشن ولی به نظر من ماگ هدیه ی مناسب تریه تا شومیز و روسری،اخه شما که تو لباس سلیقه ی او ...
ها خوب خدا رو شکر ماگها خیلی قشنگ و طلایی باز می زارم اگر سد ببینید لینک بلد بشم می زارم خانم دکتر یه جعبه بزرگ شکلات خریدم و گل میخوام بگیرم اونم دوباره می زارم