2777
2789
عنوان

آزمایش حاملگیم مثبت شد هورااااا💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیززززززززم 😍😍😍😍

خیلی مبارکه 😍😍😍😍

الهی به سلامتی بغل بگیریشون🙏🙏🙏🙏

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ایشون فوق تخصص سقط مکرر از امریکا و فلوشیپ‌ناباروری دارن توکل به خدا ولی افت بتا ندارن زیاد ❤

بله عزیزم

میدونم

کلی گشتم تا پیداشون کردم

انشاءالله که همینطوری که شما میگین باشه

عزیزم یه سوال

شما بعده انتقال تا چند روز حموم نرفتین؟؟

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
صدقه بده  ب شادی باشی

چشم . چی باید بدم؟ من ۱۰۰ تومن نذر کرده بودم امام زاده و یک ظرف بزرگ آش همونجا امام زاده عبدالله هر کی همدانه بگه که بردم لایک کنم بیان نوش جان کنن بازم باید چیزی بدم ؟

خدا برات نگهشون داره 

سالم بغلشون کنی 

مدرسه رفتنشونو ببینی 

خوشبختیشونو ببینی 

آمین

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بله عزیزم میدونم کلی گشتم تا پیداشون کردم انشاءالله که همینطوری که شما میگین باشه عزیزم یه سوال ...

گلم من‌از ترسم هیچ نرفتم🙈 دیگه گفتن یبار با اب سرد عسب نداره ولی من از ترسم نرفتم نماز نشسته رو مبل خوندم و مهر گذاشتم پیشونیم وضام رو صندلی شوهرم میزاش میگرفتم پاتونو بدین بالا و خم نشید اصلا ۱۴ روز که نره تو فالوپ دیگه پله نرید توالت فرنگی برید و با اب سرد ولرم بشورید و زعفران زرشک و عسل و عرقیجات و جعفری نخورید سر به بالا بخوابید تخت بخوابید به شکم پهلو نه همینا من دیگه همینارو رعایت کردم اها از رو رمپ و اسانسور برید 

چشم . چی باید بدم؟ من ۱۰۰ تومن نذر کرده بودم امام زاده و یک ظرف بزرگ آش همونجا امام زاده عبدالله هر ...

ن چیز خاصی نیاز نیست حتما هم نباید مادی باشه 5 تا صلوات برا امام زمان هم بفرستی کفایت می‌کنه یا حتی 1000تومن ب فقیر 

گلم من‌از ترسم هیچ نرفتم🙈 دیگه گفتن یبار با اب سرد عسب نداره ولی من از ترسم نرفتم نماز نشسته رو مبل ...

انفاقا یکی از خانما که با عارفی مثبت شد و من باهاش دوستم،اونم میگفت اصلا حموم نرفته

ولی من نمیدونم میتونم طاقت بیارم یا نه

اخه من نهایت تا دو روز نرم حموم،اگه نرم فکر کنم نصفه موهام بریزه😄😄😄😄

ولی چاره چیه،نمیرم دیگه

ببخشید من خونمون پله داره،اسانسورم نداریم البته طبقه ی اولیم،حدود بیست تا پله،اگه خودم برم بالا اشکال داره؟اروم اروم برم؟چاره ندارم 

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم