2777
2789
عنوان

آزمایش حاملگیم مثبت شد هورااااا💃💃💃

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 82 پست
ممنونم عزیزم از راهنماییات عزیزم یه سوال دکتر به من شیاف پروژسترون و امپول پروژسترون و امپول انوکس ...

همونجور که گفت بزنید واسه هر کی یه دستوری میده اگر نزنی اونجا برات خودشون میزنن و باید دوباره بری بخری خودت بزنی میپرسن دیگه نمیزنن

عزیزم ممنونم که جواب دادی فقط یه چیزی توضیحی که در مورد داروها دادی رو متوجه نشدم لیست داروها رو ...

بنویسید دارو ها را ببرید تو سوتینتون . ازتون میپرسن. شیاف بزنید که دسشوییتون نگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم

خیلی لطف کردی جواب سوالامو دادی

خدا خیرت بده

الهی نی نی هاتو سالم و صالح در اغوش بگیری

😊🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
ببخشید عزیزم شما سقط مکرر. داشتین؟بچه نداشتین ؟

نه عزیزم سقط نداشتم اصلا حامله نمی شدم ولی اگر شما سقط داری راهای زیادی داره یکیش سرکلاژ یعنی دهانه رحمو میدوزن دیگش شیافه خیلی کارا هس برید دکتر عارفی فلوشیپ ناباروری و سقط مکرر از امریکا داره دست خالی برنمیگرده کسی. توکل به خدا هم بیمارستان بهمن و عرفان هم روبروی پاساژ اوپال مطب داره

نه عزیزم سقط نداشتم اصلا حامله نمی شدم ولی اگر شما سقط داری راهای زیادی داره یکیش سرکلاژ یعنی دهانه ...

ممنون عزیزم . انشالله به سلامتی نی نیتو بغل کنی . برا خودم نمیخواستم برا دوستم میخواستم.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂