2777
2789
واقعا

بله واقعا. من الان چند ماهیه متنفر شدم از زندگی انگار در دیوار خونه دارن هجوم میارن روم نمیرم میگن نمیای بچه رو نمیاری میریم بچه جایی دست میزنه یا شلوغ میکنه شرو میکنن اینو خراب کرد اونو شکست میام جیزی ب بچه بگم میگن حق نداری چیزی بگی دعواش کنی خوب یکی نیس بگه نفهم هاا پ من چیکار کنم. منت ابن خونخ خرابه هم ک دادن بشینیم هر روز بالا سرم نه اینکه قیافه نحسشونو تحمل کنیم و صدای زنختشونو بابد هر روز بشنویم ی درد بزرگ دیگس

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
بخداتواوج جوونی پیرم کردن همه ی موهام سفیدشدن هرمریضی فکرکنی توخراب شدشون گرفتم

منم دارم عذاب میکشم ن با خیال راحت میتونم آب باز کنم ن حموم برم نه بیرون برم نه مهمون برم گردش برم ن مهمون دعوت کنم هیچی هیچی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم طبقه پایین خونمون میشینه ولی خب مادرشوهرمن یه تیکه ماهه بخدا هیچ بدی و بی احترامی نیس که ر ...

خوشبحال شما

میشه لطف کنی برای مامان قشنگم یه صلوات یا فاتحه بفرستی  🖤   🥀💔🖤اخه فقط 39سالش🥀💔 🖤                                                                       مامانم.🖤با رفتنت قلبم زخمی و جسم و روحم خسته و تمام آرزوهایم نابود شدن🖤😔😭💔🖤🥀
منم دارم عذاب میکشم ن با خیال راحت میتونم آب باز کنم ن حموم برم نه بیرون برم نه مهمون برم گردش برم ن ...

برای منم همونه آمار لامپ هایی که روشن میکنم هم میگیرن حالامادرشوهرعوضی من همیشه پله گوش وایمیسته

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من و مادرشوهرم ی همچین حالتی داره زندگیمون  راضیم چون خط قرمزای همدیگه رو میدونیم  حریم ...

ولی مادر شوهر من دقیقا از هرچی یا هرکاری بدونه بدم میاد همون کارو میکنه نمبت

میشه لطف کنی برای مامان قشنگم یه صلوات یا فاتحه بفرستی  🖤   🥀💔🖤اخه فقط 39سالش🥀💔 🖤                                                                       مامانم.🖤با رفتنت قلبم زخمی و جسم و روحم خسته و تمام آرزوهایم نابود شدن🖤😔😭💔🖤🥀
مال من ی مار موزیه نگو

بزنش من دوبار زدمش😁

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
ولی مادر شوهر من دقیقا از هرچی یا هرکاری بدونه بدم میاد همون کارو میکنه نمبت

خب اگه مدرسه ای بودنت یادت باشه مامانامون هم شبیه هم نبودن 

آدما شخصیتاشون‌متفاوته 

البته من اوایل یکم چالش داشتم باهاشون اما خیییلی حرمت نگه داشتم و سکوت کردم و مدارا بنده خدا فهمید من اصن هیچ جوره سر بلند نمیکنم موضعش عوض شد الان گاهی از دختراش عزیز تر میشم البته گاااهی ها فقط گاهی 

کامنتا یکی از یکی حق تر  فکرمیکردم فقط مادرشوهر من از همه چی‌من خبر داشت

سلام عزیزم توهم جیرانی خوشبختم😊

بحث فقط مادرشوهرنیست کلا ادم بامادریاخواهرخودش هم همخونه بشه یه حریمهای خصوصی ازبین میره تامیتونی باهم زندگی نکن اگربه هردلیلی محبورشدی بایدباهمسرت بشینیدومرزهاوحریمهایی روکه مهم وحساسیدتعیین کنیدتا کمتراذیت بشیدوسعی کنیدکمتراززندگی شماباخبرباشنددرکناراحترام رسمی برخوردکنید

برای سلامتی امام زمان وعاقبت به خیری صلوات 
واسه اطرافیان من اینطور بوده وگرنه دور از جون طرف مگه عقلش کمه هم پول بده هم حرف بشنوه و دخالت بشه ت ...

زنداداش من خودش اصرار داشت با ما زندگی کنه میکفت فامیلامون حرف درمیارن میگن پدرشوهرش بی پوله که این جدا رفته😑 

منم رفتم چون هیچی از زندگی نمیدونستم رفتم اشپزی خونه داری شوهرداری چیزایی مادرم یادم نداده بود مادرشوهرم یادم داد 

ولی خب بالاخره مادرشوهره دیگه دلش عروسو نمخاد که چشم نداره خوشی عروس رو ببینه 

چه مادرم چه مادرشوعرم چه کسای دیگه 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
سلام عزیزم توهم جیرانی خوشبختم😊

سلام جیران جون خوشبختم

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
حوصله مریض داری ندارم چیزیش بسه میوفته رو دست من

یه جوری نزن بیفته رودستت مثلابایه چوب تربزنش😁😂

یه جوری نزن بیفته رودستت مثلابایه چوب تربزنش😁😂

نمیخوام خواهشا سالم باشه خونه خودش خانوادمو جم جور کنه نیوفته رو دوس من نمیخوام بزنمش. خدا زدتش