2777
2789

ازطرف یه تجربه گر مبتلا شدن به هزارویک مریضی😔😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

معایب؟ کلا اول عیب بوده بعد شده سبک زندگی😑 بپرس چه مزیتی داره

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بین رفتن اعصاب ک ب هیچ طریقی جبران نمیشه. 

زهر مار شدن روزای خوب جوانی گردش هاا مهمونی رفتن و مهمونی دادن پر از استرس خرید کردن و اودرن تو خونه با ترس لرز فاش شدن بعضی از اسرار زندگیتون ب صورت ناخواسته دخالت های زیاد و و و مهم تر از همه خبر دار شدنشون از دعوا و بحث هاتون

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
وای نه اصلا  تنها مزایاش اینه که پول پیشو اجاره نمیدی بقیه ش معایبه اصلا نمی ارزه

کی‌گفته نمیدی 

مادرشوهر من گرفت 

پدرمادرم از داداشم گرفتن 

حتی مادرشوهرم میگفت اجاره هم باید بدی

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

من و مادرشوهرم ی همچین حالتی داره زندگیمون 

راضیم چون خط قرمزای همدیگه رو میدونیم 

حریم همو میشناسیم و خیلی رعایت همو میکنیم از دوران عقد استرسشو داشتم خیلی بعد ی ذره ی ذره نمیدونم مستقیم یا غیر مستقیم ب هم فهم.ندیم از چه چیزایی خوشمون میاد از چ چیزایی بدمون میاد الان خیلی هم راضی ایم ک کنار همیم حداقل روزای سختیمون یکی هست ب دادمون برسه من میبرمشخرید و دکتر و پای درد دلاش میشینم اون پای ویارا و مریضیام و بعدا بچه داریم

من از فوایدش بگم بچمو نگه میداره

بیشتر مواقع چون دیر برمیگردم از کار غذا میپزه برامون

تو خونه تکونیا کمکم میکنه

هر چیزی بخره برای ماهم یه سهم میزاره هر چقدرم بگم میگه بدون شما از گلوم پایین نمیره

کامنتا یکی از یکی حق تر 

فکرمیکردم فقط مادرشوهر من از همه چی‌من خبر داشت 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
کی‌گفته نمیدی  مادرشوهر من گرفت  پدرمادرم از داداشم گرفتن

واسه اطرافیان من اینطور بوده وگرنه دور از جون طرف مگه عقلش کمه هم پول بده هم حرف بشنوه و دخالت بشه تو زندگیش خب میره جای دیگه هرطور دلشبخواد زندگی می کنه

مهم دردیم کع

بخداتواوج جوونی پیرم کردن همه ی موهام سفیدشدن هرمریضی فکرکنی توخراب شدشون گرفتم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭