2777
2789
عنوان

شما باشین طلاق میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 128 پست
میدونم با تمام وجود درکت مبکنم  ولی حرف مامانت هم ممکنه درست باشه و یه روزی برگرده ولی تا اون ...

همین الانم یه مرده ی متحرکم.اون که برنمیگرده این یه خیال خامه. 

خودش میگه من تو یه اقیانوس افتادم و اصلا نمیتونم دربیام. 

یا باید تو همین شرایط بمونم یا جدا شم

رو خودم هم چه کاری آخه. وقتی دردت از ریشه حل نشه

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭
من جواب این پستتو دادم؟؟؟؟؟

شاید اشتباه ریپ زدم

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الانم یه مرده ی متحرکم.اون که برنمیگرده این یه خیال خامه.  خودش میگه من تو یه اقیانوس افت ...

باید بزنی به در بیخیالی 

اگه نمیتونی نمون 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

باید بزنی به در بیخیالی  اگه نمیتونی نمون

نمیتونم

نمیتونم

پس راهت معلومه 

دوست ندارم بگم حلال منفور خداست ولی گاهی تنها راهه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

پس راهت معلومه  دوست ندارم بگم حلال منفور خداست ولی گاهی تنها راهه

مرسی قربونت وقت گذاشتی. خدا بهت آرامش و سلامتی ببخشه

مرسی قربونت وقت گذاشتی. خدا بهت آرامش و سلامتی ببخشه

سلامت باشید

دقیقا. ولی این از قبل رفته با یه سری وکیل تمام اموالش رو به نام کسی زده من نهایتا بتونم دو سالی یه س ...

شوهرت یاغی شدە خدا راهو ازش گم کردە 

اگە دوس داشتی بیا خصوصی بە شوهرم میگم راهنماییت کنە نگرن هیچیم نباش این جور وکیلو جاها رو خوب میشناسە

مجبور شدی و راهی برات نموند همون سکەرو هم ازش بگیر رو دڵش بمونە 

تو هم باید یە وکیل کارکشتە بگیری  وکیل زرنگ 

حضانت بچە رو هم گردن نگیر

بی انصافی نمیکنم ولی میشە وبال گردنت نمیتونی ازدواج کنی اونم کە دارە کیف میکنە میدونم دوری از بچە سختە ولی وقتی همەی اموالش مال یکی دیگەس اینم بچەشە

نهایتش اینە همەی حقتو میخورە مطمئن باش خیر نمی بینە

شوهرت یاغی شدە خدا راهو ازش گم کردە  اگە دوس داشتی بیا خصوصی بە شوهرم میگم راهنماییت کنە ...

اینقدر خوشحاله که داره به عشقش میرسه. اصلا انگار نه انگار که منو یه بچه بی سرپناه میشیم.

ممنونم. فقط من نمیدونم چه جوری درخواست دوستی بدم و اینا. وگرنه واقعا نیاز به راهنمایی دارم. 

بچم تمام زندگیمه واسش میمیرم گناه داره اون پدری نیس که به فکر بچه باشه. 

فعلا که حق منو خورده و داره کیف دنیا رو میکنه روز به روز شادتر و سرحالتر میشه

ببین واقعا نمیدونم با وجود بچه چیکار میشه کرد

چون خودم مجردم 

ولی چون میدونم خانواده ی حامی دارم و از لحاظ مالی خودم تامین هستم

بله طلاق میگرفتم

بچه رو هم میدادم پدرش نگه داره 

اینقدر خوشحاله که داره به عشقش میرسه. اصلا انگار نه انگار که منو یه بچه بی سرپناه میشیم. ممنونم. فق ...

صب کن من  درخواست میدم 

ولش کن بزار خوش باشە

فقط زود تصمیم نکن هیچیو از دست نمیدی از اینم بدتر نمیشی 

سوالتم دقیق  بپرس از شوهرم بپرسم

اینقدر خوشحاله که داره به عشقش میرسه. اصلا انگار نه انگار که منو یه بچه بی سرپناه میشیم. ممنونم. فق ...

با شوهرم حرف زدم گفت اینجوری نمیشە باید خیلی سوال ازش بپرسم اگەمیشە بهش زنگ بزن ولی نگو از نی نی سایت بگو از آشناهای خانمتمالان میگە شدی وکیل وصی همه😂😂

درخواست دوستی فرستادم قبول کن

ببین واقعا نمیدونم با وجود بچه چیکار میشه کرد چون خودم مجردم  ولی چون میدونم خانواده ی حامی د ...

الهی. ایشاله که هیچ وقت تو این شرایط قرار نگیری. 

صب کن من  درخواست میدم  ولش کن بزار خوش باشە فقط زود تصمیم نکن هیچیو از دست نمیدی از ...

مرسی عزیزم