2777
2789
عنوان

شما باشین طلاق میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 128 پست
نمیدونم تشکر کنم یا همدردی ولی امیدوارم به خیر و خوشی فیصله پیدا کنه مشکلتون و هر چی خیر هست براتون ...

قربونت برم من. سلامت و شاد باشی همیشه

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط سعی کن توانا تر از امروزت باشی سخته ولی هرچند نتیجه ی خوبی نگیری اما تلاشت رو بکن اولش سخته

ایشاله

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭
بنظر من جدا بشی بهتره چون تاآخر عمرت باید تحملش کنی

گیرم رو بچمه

سلام عزیزم ،نمیدونم هنوز میای نی نی سایت یا نه 

میخواستم ازن بپرسم آخرش چی کار کردین ؟طلاق گرفتین یا نه 

منم مشکلم شبیه شماست ،منم شوهرم خیانت میکنه بهم و گیرم سر بچه هام هست 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
سلام عزیزم ،نمیدونم هنوز میای نی نی سایت یا نه  میخواستم ازن بپرسم آخرش چی کار کردین ؟طلاق گرف ...

سلام عزیزم.  یه مدت شوهرم از خونه بیرونمون کرد گفت یا باید امضا بدی زن بگیرم یا بری. 

منم رفتم. 

ولی بعد چند ماه اومد دنبالم. عذرخواهی و اینا. 

هنوزم خیانت میکنه ولی

بخاطر بچم چشمامو بستم

خدا کمکمون کنه. خدا انشالله مشکلاتت رو برطرف کنه طلاق با بچه سخت نیس زجرآور دلت خون میشه انگار تو جهنمی. البته تو شرایط من. 

هزاران بار خدا رو شاکرم ولی. کا‌ش تنها امتحان زندگیم خیانت‌های همین شخص بود.