2777
2789
عنوان

شما باشین طلاق میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 128 پست
به اونا ربطی ندارد وضع مالیت اوکیه طلاق بگیر برو سر کار 

دعا کنین کارم درست شه

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اینارو هم نده مهریه رو بگیر برا. جونش در بیاد

مهریه رو که حتما

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭
چقد عوصی یه ک بهت میگه 

خیلی بد ذاته

اصلا به من رحمش نمیاد فقط دلش میخواد عذابم بده

۳۶ سالته خانواده کیلو چنده

برای من بیکار همه چی

خودش که از عشقش به کسی خیلی دم میزنه یه بارم با یه دختره رفته دم در خونه ی مامانم

میخوای بمونی تصمیم با خودته ولی داغون میشی 

بچه تو أین محیط پرتنش با مادری که دایم چشم به در منتظر یه مرد هرزه است بیشتر آسیب میبینه

اگه میتونی مهرت رو ببخش بچه رو بگیر 

حرف مادرتون هم شاید از سر دلسوزی باشه کم کم همه عادت میکنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

میخوای بمونی تصمیم با خودته ولی داغون میشی  بچه تو أین محیط پرتنش با مادری که دایم چشم به در م ...

مامانم که طفلی خیلیییی دلسوزه

این چشم به راه رو دقیقا چیزیه که من همیشه به مامانم میگم. میگه همیشه چشمم به این در بوده که کی میاد خونه. 

بچم از بس زنگ میزنه که کی میاد و اونم عین خیالش نیس دلم هزااااار تیکه میشه

پرتنش هم هست خونم. ولی اگه بمونم میخوام مدیریت کنم و جلو بچم ظاهرمو حفظ کنم

حرف مامانمو گفتی.  ولی موندن به چه قیمتی😭

بە هیچ قیمتی عزیزم

میگم میری برو الان نرو و بە راحتی نرو تو گلوش گیر میکنە خفە میشە ایشالا

خواهر صابخونەم درست کار تو رو کرد هنوز هیچی نشدە رفت الان مردە هیچی بهش نمیدە هیچی چون اون آدم بدە کرد خودشو رفت

بشین حقو حقوقتو ازش بگیر اینم طول میشکە تو این فاصلە ببین چی میشە نترس همەشو ازش بگیر ندارم اینام غلط اضافیە

تو از همەچی بگذری بری اونم کیفشو با سلیطە خانم بکنە؟خوبە ولا

تو کە اونو فعلا از دست دادی نزار تو حسرت بسوزی حقتو ازش بگیر یە چیزی دستت باشە لااقل اگە واقعا طلاقت داد فردا پس فردا باچی میخوای خرج خودتو بدی یا باید چشمت بە خانوادت باشە با منت یا خیال میکنی میتونی شغل داشتە باشی؟ یا باید شوهر کنی اونم اگە خوب باشە و .... اگە دارە

میخوای بمونی تصمیم با خودته ولی داغون میشی  بچه تو أین محیط پرتنش با مادری که دایم چشم به در م ...

من همیشه با بچم منتظر و چشم براه تو خونه میمونیم این بدترین قسمت زندگیمه

مامانم که طفلی خیلیییی دلسوزه این چشم به راه رو دقیقا چیزیه که من همیشه به مامانم میگم. میگه همیشه ...

داغون میشی

چند سال دیگه چیزی ازت نمیمونه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من همیشه با بچم منتظر و چشم براه تو خونه میمونیم این بدترین قسمت زندگیمه

میدونم با تمام وجود درکت مبکنم 

ولی حرف مامانت هم ممکنه درست باشه و یه روزی برگرده ولی تا اون موقع شما میشی یه آدم عصبی با چند مدل قرص 

اگه میخوای بدونی روی خودت کار کن نزار به خودت سخت بگذره لااقل فرتوت نشی

بە هیچ قیمتی عزیزم میگم میری برو الان نرو و بە راحتی نرو تو گلوش گیر میکنە خفە میشە ایشالا خواهر ص ...

دقیقا. ولی این از قبل رفته با یه سری وکیل تمام اموالش رو به نام کسی زده من نهایتا بتونم دو سالی یه سکه بگیرم

من حتی نمیدونم چه جوری باید حقمو بگیرم

آره آقا برنامه ریزیاشو واسه زندگی جدیدش مرده

هرچند الانم داره با همون زندگی میکنه خرجشو میده

ای خدا تو کجااااای منو ببینی😭😭😭😭😭