2777
2789

هفته قبل اومد خونه من و جاریم دو سه روز کلا زنی هست هربار بیاد بین من شوهرم دعوا میافته و کلا هزارتومن خرج نمیکنه حتی برای خواهرشوهرم یه شارژ ۵ تومنی نمیگیره که پسراش پول بدن خونه ما اومد گفت میخوام ترشی کلم قرمز بریزم گفتم نه وقتش نیست شام دارم میزارم بعد به بهونه خرید وسایل بافتنی رفت کلم و سرکه گرفت کسی که زورش میاد آب بخره بخوره شروع کرد درست کردن گفت به جاریمم بگم یه شیشه بیاره بهش بدم 

حالا هر دومون بعد از اون جریان خونه پدرامون هستیم شوهرامون گفتن نمیخوان زندگی کنن بدون دلیل میخوام بدونم ممکنه کار اون زنیکه باشه برای رفع جادو چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

د اخه اگه جادو میکنن که عروساشون برگردن خونه باباشون

پس چراااا برا پسراشووووون زننن میگیرننننن؟ 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بالاخره این چیزا هست ولی اگه مادرشوهرت اینقدر ماهر بود زودتر اینا اینکارو میکرد 

کلا قدیمیا میگن ترشی از دست کسی که بهش اعتماد کامل ندارین نگیرین راست و دروغش با شنونده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ادرار بچه نابالغ رو شبی سه بار قرقره میکنی

پشم شوهرت رو با دارچین قاطی میکنی تو مخلوط کن با شیر موز میخوری(هر روز صبح ناشتا)

فعلا این کارارو بکن بقیه اش رو تو پست بعدی بهت میگم✋