2777
2789

براي اولين بار كلومفين و امپول اچ سی جی زدم که زودترباردارشم و ۱۸ ام موعد پریودمه

چندروزه سینه درد شدید دارم

بنظرتون باردارم؟؟؟

من طبق تجربه هام میگم که اگر نوک سینه درد میکنه احتمال بارداری زیاده ولی اگر فقط خود سینه درد میکنه ...

اخه هربار یکی دوروز مونده به پریود سینم خیلییی کم درد میگرفت کمردرد و دلدرد هم داشتم و زودم بعد پری میشدم ولی اینبار از یه هفته مونده سینه هام سفت و دردناک شده بقیه جاهامم درد نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه هربار یکی دوروز مونده به پریود سینم خیلییی کم درد میگرفت کمردرد و دلدرد هم داشتم و زودم بعد پری ...

امکانش هست باردار باشی عزیزم ولی واقعا نوک سینه تو بارداری خیلللی حساس میشه اگر اینجوری هستی انشالله که بارداری

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕