2777
2789
عنوان

انقد اعصابم خورده از دست مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 94 پست
ممنونم ازت :)💙 همبنجوری بریزم تو سرم ؟!شونه نکنم؟

چهارطرف.هرطرف سرت چهار قطره بزن رشکش هم پوک میشه خیالت راحت

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازینور بابت درمانشم دارم دیوونه میشم یه روز دو روز یه هفته که نیست میانترمام شرو شدن نصف روز دانش ...

باید با شامپو مخصوص بشوری و ی شونه مخصوص هم داره با اون شونه کنی اینجوری از بین میره سرکه مرکه نزن الکی چند بار شامپو بزنی تموم میشه ، ولی حتما بالش و پتو هرچی ک باهاش در تماسی بشور با اب داغ و تاید

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

عشقم مامانا همینطورن خیلیاشون مایه حرسن☹️😂 تو اصلا ناراحت نباش خودت برو دکتر یا همین داروهایی که خانما معرفی میکنن یکیشو بگیر حسابی به موهات برس خوب میشه الکیم خودتو اذیت نکن

سس و سرکه و.‌‌..  ول کن

باید حتما شامپو پرمترین و لیندان از داروخونه بگیری بزنی

بعدش موهاتو اب بکشی و با شونه دندنه ریز شونه کنی تا تخماش و خود جونوراش بیان بیرون

حتما حتما باید یه نفر بعد ازینکه موهات خشک شد دونه دونه تخماشو از سرت در بیاره

کل برس ها و گلسرها و روسریها و روبالشی و رختخواباتو با اب جوش بشور

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
اونا مث من خارش نگرفتن هیچ علائمی ندارن  اصلا من دیگه خونه داییم نمیرم🥲💔

خب اگه یه دونه هم رو سر کسی منتقل بشه باز برمیگرده.یکی دو قطره بزنند چیز خاصی نیست.بچه هام بزن واسشون گناه دارند

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️