2777
2789
عنوان

انقد اعصابم خورده از دست مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم مامانا همینطورن خیلیاشون مایه حرسن☹️😂 تو اصلا ناراحت نباش خودت برو دکتر یا همین داروهایی که خا ...

هروقت باهاش بحث میکنم قلبم درد میگیره 

قطره کیمیا  میزنم نابود شن نکبِتا🥲🤍

🌿💚

عالیه خدا خیرشون بده یه شبه مشکل حل میشه

مگه میشه؟؟؟؟

من دخترم از مدرسه گرفته بود ۳ هفته درگیر بودم

اون تخما باید دونه دونه بیاد بیرون

اسم قطره اش چیه

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
من شنیدم  اگه سس مایونز بمالی و بپوشونی با پلاستیک بزاری چند ساعت بمونه رو سرت .  چون سرکه ...

ای خفه شن ای لا خاک برن 

اخه اینا چ موجودات بیخودین 

اخه خدا از افرینش اینا چ هدفی داشته

🌿💚

هروقت باهاش بحث میکنم قلبم درد میگیره  قطره کیمیا  میزنم نابود شن نکبِتا🥲🤍

چرا فداتشم اخه ببین این بحثای مسخره ارزششو داره اینقد حرس بخوری که قلبت درد بگیره؟ اصلاااا عین خیالت نباشه  منم سرم خارش گرفته وحشت دارم شپش نباشه

مگه میشه؟؟؟؟ من دخترم از مدرسه گرفته بود ۳ هفته درگیر بودم اون تخما باید دونه دونه بیاد بیرون

من دو هفته پیش دخترم گرفت یه شبه مشکلمون حل شد.واسه اینکه بقیه درمان ها فقط شپش را میکشه هفته بعد باز رشک ها شپش میشه ولی این قطره ها رشک را هم پوک میکنه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
چرا فداتشم اخه ببین این بحثای مسخره ارزششو داره اینقد حرس بخوری که قلبت درد بگیره؟ اصلاااا عین خیالت ...

حتما بگو سرتو نگاه کنن خیلی زیاد شده لعنتی

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
مگه میشه؟؟؟؟ من دخترم از مدرسه گرفته بود ۳ هفته درگیر بودم اون تخما باید دونه دونه بیاد بیرون ...

حآلام که واسش بزنی تا چند ماه پیشگیری داره دیگه.قطره کیمیا.تو نت بزن

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️