2777
2789
عنوان

انقد اعصابم خورده از دست مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 94 پست
ازت ممنونم مادر مهربون🥲 بخدا گاهی انقد دوسش دارم هی نگاش میکنم  ولی بعضی وقتا میخوام بکشمش😬 ...

میدونم گلم این احساس خشمو نفرت زود گذره چیزی که واقعی تو قلب همه مادرو دختراس حس عمیق عشقه 

الهی که خدا برای هم حفظتون کنه ولی باور کن ازدواج کنی بری خونه خودت حتی برای اینکاریی که یروز به مرز جنون میرسونده شمارو دلتنگ میشی ومیگی هموناشم چه خوب بود وبه حرصای اونروزت خندت میگیره 

ممنون از دعای خیرت بهمچنین چند برابرش روزی شماو مامان عزیزت 🌺✨💝

میدونم گلم این احساس خشمو نفرت زود گذره چیزی که واقعی تو قلب همه مادرو دختراس حس عمیق عشقه  ال ...

دقیقا تو بحثا میگه یروز دلت تنگ این روزا میشی میگی کاش ساکت میشدم 😂🥲میگه انقد پشیمون بشی ک هیچ فایده نذاشته باشه🥲

فداتشم مهربون تکی تکککککککک💚عشقی 

خوشبحال دخترت

🌿💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم  چقد آدم حرص میخورههههه🥲اینکه خودت رعایت کنی یکی دیگه باعث شهه  وای پس تاید ...

من ک موهام افتضاح شدن خیلی خشکل بودن موج دار و نرم و خوش حالت و براق مشکی .الان کدر وز منتظرم عروسی تموم‌شه کوتاه کنم .حالا یا از تایید بود یا از صابون گوگرد نمیدونم .اره من قبلش هم آرایشگاه رفته بودم شک داشتم ک شاید توی آرایشگاه آلوده شده باشم ولی بعدش فهمیدم مادرشوهرم داره .رو تخت خوابش دراز میکشیدم ب نی نی شیر میدادم آلوده شده بودم

عزیزمی🥲🤍 بحث که داشتم میکردم  حسام محمودی اومد جلو چشام  گفتم کاش ی ایست بزنم که دست ...

دیوونه ازین حرفا نزن میگم که ارزششو نداره بخوتی همش از دست مامانت حرس بخوری هییچی گیرت نمیاد بیخیال باش زیادم به حرفاش توجه نکن که ناراحت نشی اینقد