سلام عزیزم کسی رو پیدا کزدی؟ منم رودسرم و غریبم اینجا.اگه پیدا کردی به منم بگو
سلام گلم، من خیلی تحقیق کردم، در نهایت سارا پورسید رو انتخاب کردم، البته لاهیجانه، از چندتا مریضاشم که پیشش زایمان کردن سوال کردم خیلی خیلی راضی بودن، خودمم چندبار پیشش رفتم خیلی خوب ارتباط گرفتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تازگی حامله شدم هفته 18 بارداری هستم و پیش نیلوفر صفرخواه میرم از همه نظر عالیه چند نفری هم اومدن بعد زایمانشون ازشون پرسیدم چطور بود گفت عالی دکتر خیلی دستش سبک بود و خیلی خوب عمل کرد و ...
در رودسر دکتر متخصص مزوتراپی مو دکتر علیرضا قربانپور هست من مطب اقای دکتر قربان پور ریزش موهامو از بین بردن و باعث زیاد شدن موهای من شدن و حجم دهی کردن دکتر عالی هستن موبایلشون دارم میفرستم 09023909200
من تازگی حامله شدم هفته 18 بارداری هستم و پیش نیلوفر صفرخواه میرم از همه نظر عالیه چند نفری هم اومدن ...
منم دنبال یه دکتر زنان جراح خوب میگردم این دکتر معرفی کردن که بیمارستان میلادم باشه کن برای جراحی برداشتن رحم میخام خیلیم میترسم خدا لعنت کنه دکتر خلیقی رو باعث شد من بعد دوسال زایمانم رحممو کامل بردارم الان دنبال دکتر میگردم دعام کنید