2777
2789

میشه تجربه اطرافیناتون یا خودتون رو برای ما تعریف کنید!؟

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم
بله یکی از آشناهای ما چند صد میلیون دهه90 خرج کرد و آخرش هیچی یه پزشک سنتی بهشون دارو داد و بعد2ما ...

چی خورده بود!؟

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خالم با پیاز درمانی و زالو درمانی اینا سه قلو باردار شد 

البته همون ما دارو برای تخمک گذاری استفاده کرده بود برای ای وی اف کنه که ای وی اف کنسل شد طبیعی با اینام بغل داروها استفاده کرده دود سه قلو شد

راستش نه دخترعمه من ۳سال طب سنتی رفت بی فایده بود درکل ۱۶سال درمان کرد چقدرسختی کشید ۱۶سالگی ازدواج کرد پریودم نمیشد اول که پرده مسدود داشت کلی حرف کشید میگفتن پریا معذرت میخوام .... نداره مگه میشه ....نداشته باشه و...... انقد براش حرف زدن خلاصه عمل کرد اون رفع شد پریود نمیشد اصلا بادارو بزور سال یبار میشد بعداون برای بارداری بعد۲سال اقدام باردار نشد رفت دکتر تاجایی که دکترا گفتن باید ای وی اف کنی ۴بار خودش ای وی اف کرد باردار نشد گفتن تخمک نداری باید اهدایی بگیری خیلی سختش بود اهدایی گرفت بیچاره گفتن رحم خودت نگه نمیداره رحم اجاره باید بگیری۲بار رحم اجاره گرفت یبار مثبت شد ولی به ماه نکشید سقط شد یکبارشم مثبت نشد کلی خرج کرد ۱۶سال سختی کشید انقد حرف مادرشوهرش کشید عذابش دادن بچه دارنمیشد کلی نذردنیاز فایده نداشت دست اخر سپرده بود یه خانوم مومن براش چله ایت الله حق شناس انجام بده هی به من میگفت سمانه خواب دیدم بچه بغلمه لباساش سبزه وفلان چندبار خوابای مختلف گفت دیدم چلش تموم شده بود ناامید بود خیلی گف چرا حاجت نمیگیرم انقد گریه غصه ۲هفته بستری بود خودش که بیچاره پریود نمیشد که متوجه بشه بعد ۶ماه ازچله گذشت فهمید۳ماهشه فکرکن بعداون همه ای وی اف ورحم اجاره تخمک اهدایی خودشون طبیعی باردار شدن واقعا معجزه بود ایشالا برای شماهم خدااینطوری معجزه کنه