2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ﺁﻳﺎ ﻣﻰ ﺩﺍﻧﺴﺘﻴﺪ ﻛﻪ : ﻓﻴﻞ ﻭﻗﺘﻰ ﻛﻪ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻣﻴﺸﻮﺩ ﮔﺮیه ﻣﻰ ﻛﻨﺪ!!! ﺁﻳﺎ ﻣﻰ ﺩﺍﻧﺴﺘﻴﺪ ﻛﻪ : ﺍﺳﺐ ﺍﮔﺮ ﺩﻣﺶ ﻛﻨﺪﻩ ﻳﺎ ﺑﺮﻳﺪﻩ ﺷﻮﺩ ﻣﻴﻤﻴﺮﺩ !!! ﺁﻳﺎ ﻣﻰ ﺩﺍﻧﺴﺘﻴﺪ ﻛﻪ : ﺗﻤﺴﺎﺡ ﻭﻗﺘﻰ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﻴﺸﻮﺩﮔﺮﻳﻪ ﻣﻴﻜﻨﺪ !!! ﺁﻳﺎ ﻣﻰ ﺩﺍﻧﺴﺘﻴﺪ ﻛﻪ : ﺷﻴﺮ ﺍﺯ ﺻﺪﺍﻯ ﺧﺮﻭﺱ ﻣﻰ ﺗﺮﺳﺪ !!! ﺁﻳﺎ ﻣﻰ ﺩﺍﻧﺴﺘﻴﺪ ﻛﻪ : ﻣﻮﺭﭼﻪ ﻭﻗﺘﻰ ﻛﻪ ﻋﻄﺴﻪ ﻣﻴﻜﻨﺪ ﺍﺯ ﻫﻮﺵ ﻣﻴﺮﻭﺩ !!! آیا ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ من ﻫﻤﻪ ﺍﯾﻨﺎ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ ﺩﺭﺍﻭﺭﺩﻡ آیا میدانستید فحش دادن خیلی کار زشتیست آیا میدانستید من به روح اعتقادندارم...!!
دخترم ✿ بهـــار ✿ http://ghasedakmaman.niniweblog.com/
پسره تو پیجش زده: به دندونام حسودیم میشه....اونا مینا دارن اما من حتی دریغ از سکینه! حالا هی بگین کمبود شوهره! این بدبخت الان از بی کسی به دندوناش گیر داده
آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟💖😇😍💝                                                 
دختر مرداد عزیز نیت تو شاد کردن است میدونم عزیز ولی باور کن واقعا الان حسم خیلی منفی است انرژی منفی میدم به تاپیک ببخش گلم همیشه شاد باشی عزیز دلم من هم کسی بودم که بیشتر وقتا نی نی سایتی ها را شاد میکردم کارت خوبه عزیزم ولی خب واقعا الان ناراحتم عزیز دست خودم هم نیست وقتت بخیر باشه گلم خدا دلت را هم شاد کنه
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
😀😀😀 امروز داشتم با خودم فکر مى کردم نه ﺍﻫﻞ ﺩﻭﺩﻡ ... ﻧﻪ ﻣﺸﺮﻭﺏ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ ... ﻧﻪ ﻭﻟﮕﺮﺩﻡ ... ﻧﻪ ﺍﻫﻞ ﭘﺎﺭﺗﯽ ﻭ ﻣﻬﻤﻮﻧﯿﻢ ... ﻧﻪ ﺍﻫﻞ ﺭﻓﯿﻖ ﺑﺎﺯﯾﻢ ... . . ﺧﺪﺍﯾﺎﺍﺍﺍﺍ ﻫﺪﻓﺖ ﺍﺯ ﺧﻠﻖ ﻣﻦ ﭼﯽ ﺑﻮﺩﻩ ﺩﻗﯿﻘﺎ ؟ !! ﺍﮔﻪ ﻗﺮﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﭘﯿﺎﻣﺒرى برسم یه وقت دیر نشه!!!
خدایا هزاران بار شکرت
تا حالا شده برید دستشویی عمومی ببینید نفره قبلی حرکتو زده و اونجارو نشسته و رفته! بعد بخواید بشورید و ببینید آب نیست!!! اونوقته که اگه بخوای بیرونم بیای، ملت فکر میکنن کار، کاره خودته و.... خلاصه بد مخمصه ایه...! الان روحانی ام دقیقا تو همین حاله بنده خدا....
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
بعضیا هستن یهو آنلاین میشن ؛ طی یه عملیات انتحاری تو ۵دقیقه, ۵۵تا پست میزارن وآف میشن :| آمـریـکـا از اینا میترسه حمله نمیکنه هااا….😂😂😂😂
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
آهای اوناییکه سر جلسه امتحان هنو ما چیزی ننوشته بودیم شما یه برگ اضافه میخواستید. . . . . . . . . . . . . ینی تو روحتون با اون قیافتون تازه یادتون افتادم ...😡😡
آهای زندگی ... هیچی هیچی .... راحت باش ، تو اعصاب نداری یه چی میگم میزنی از این بدبخت ترمون میکنی بخواب گلم پیش پیش پیش 😆😆😆😆