2777
2789
یا مال منی ^_^ یا غلط میکنی مال کس دیگه ای باشی ... حقِ انتخاب هم نداری ا بگو چشم :| افتاد؟؟؟؟😡😡😡😡 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .فقط یادم نمیاد که اینو باید به کی بگم هر کی میدونه لطفا اطلاع رسانی کنه😝😂😝
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
ﻣﺎﻩ ﺭﻣﻀﺎﻥ ﺳﺤﺮﻯ ﺭﻓﺘﻢ ﺩﺳﺘﺸﻮﻳﻰ , ﺗﻮ ﺩﺳﺘﺸﻮﻳﻰ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﺍﺫﺍﻧﻮ ﮔﻔﺖ , ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﭘﺸﺖ ﺩﺭ ﻣﻴﮕﻩ ﭘﺴﺴﺴﺮﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﻡ ﺍﺫﺍﻥ ﮔﻔﺘﻦ ﭼﻴﺰﻯ ﻧﺨﻮﺭﯾﺎﺍﺍﺍﺍﺍ؟؟؟ . . . . . . . . . ﻣﻦ 😕 ﺍﻓﺘﺎﺑﻪ 😕 ﺷﯿﻠﻨﮓ😕 ﭼﺎﻩ ﺗﻮﺍﻟﺖ 😕 ﺍﺻﻦ ﻯ ﻭﺿﻌﻴﻪ ﻫﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍ .. ﺗﻮﻫﻤﻮﻥ ﺩﺳﺸﻮﯾﯽ ﺩﻗﺎﯾﻘﯽ ﺑﻪ ﺍﻓﻖ ﺧﯿﺮﻩ ﺷﺪﻡ !
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هادقت کردید موقع خداحافظی کردن تو جمع شلوغ چقدر سوتی هست من خودم هزار دفعه به میزبان گفتم زحمت دادید به سلامت. یا موقع بدرقه کردن مهمون گفتم سلام. زحمت دادید خوبه صدا تو صدا میپیچه وگرنه.....یه بار خالم به صاحب مجلس عذا گفت خدا رحمتت کنه
خدایا هزاران بار شکرت
دیشب دستخط بچگی هامو بردم داروخونه، . . . دو بسته قرص استامینوفن کدئین بهم داد!! تازه گفت خیلی هاشو ما نداریم باید بری هلال احمر
وقتی دو تا دختر به هم میرسن... در فرانسه: خوشحال شدم تو خیابون دیدمت... در آمریکا: بسیار زیبا شدی دوست من... در آلمان: دوست من واقعا دلم برات تنگ شده بود... . . . . . . . در ایران : سلام شوهر نکردی؟!؟!؟!؟!؟ 😐 #سرباز_فراری
آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟💖😇😍💝                                                 
ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎﻣﻠﯿﺸﻮﻧﻮ می گفت ﺑﻌﺪ اﺳﻤﺸﻮﻧﻮ وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪا ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ! استاد ﮔﻔت چته؟ ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ 😀😀
به کافر گو به یزد آید در این فصل عذاب نار اگر باور ندارد نوشته بر در دوزخ که جز یزد جهنم شعبه ای دیگر ندارد :)
پر ﺳﻮﺩﺗﺮﯾﻦ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ى عمر دهه شصتى ها . . . . . . . . . . ﺗﻌﻮﯾﺾ ﻧﻮﻥ خشک ﺑﺎ ﺟﻮﺟﻪ ﺭﻧﮕﯽ ﺑﻮﺩ😂😂 #طنز #واقعیت
به سلامتی ملخ دلیل خاصی نداره.. گفتم کسی به فکرش نیست من یه ذره لااقل تشویقش کنم که به زندگی امیدوار شه...
🐴 به پسره میگن چراتوماه رمضون بادوست دخترت حرف نمیزنی؟؟؟؟؟؟؟ . . . میگه اخه اگه بهش زنگ بزنم بایدبگم ❤عشقم❤ . . .بعدمنم روزه ام نمیتونم دروغ بگم 😁 . . یعنی کشته مرده ی این صداقتشونم 😂 اعتقادات هنوزهم نمرده ها 😃