2777
2789
حکیم را پرسیدن "علاج عشق" چیست؟ حکیم رفت و بالشی را بیاورد{-90-} سپس سرش را بر روی بالش قرار داد و فرمود گم شین بیرون! میخوام بخوابم . حکیم خسته بود... میفهمی؟ خسته بود خستهههه
دخترم ✿ بهـــار ✿ http://ghasedakmaman.niniweblog.com/
ﻃﺮﻑ ﻣﻴﺮه ﺍﻧﮕﻠﻴﺲ، ﺩﻡ ﺳﺎﺣﻞ ﺑﻪ ﻛﺎﭘﻴﺘﺎﻥ یه کشتی ﻣﻴﮕﻪ: ﺍﻭﻥ ﻃﻨﺎﺑﺘﻮ ﺑﻨﺪﺍﺯ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻣﻦ ﺑﻴﺎﻡ ﻛﺸﺘﻴﺘﻮ ﺗﻤﺎﺷﺎ ﻛﻨﻢ. ﻛﺎﭘﻴﺘﺎﻧﻪ ﻧﻤﻴﻔﻬﻤﻪ یارو چی ﻣﻴﮕﻪ ، بهش ﻣﻴﮕﻪ: !?what ﻃﺮﻑ ﺩﻭﺑﺎﺭه ﻣﻴﮕﻪ: ﺍﻭﻥ ﻃﻨﺎﺑﺘﻮ ﺑﻨﺪﺍﺯ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻣﻦ ﺑﻴﺎﻡ ﻛﺸﺘﻴﺘﻮ ﺗﻤﺎﺷﺎ ﻛﻨﻢ. ﻛﺎﭘﻴﺘﺎﻥ ﺑﺎﺯﻡ ﻧﻤﻴﻔﻬﻤﻪ چی ﻣﻴﮕﻪ. ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻴﮕﻪ: !!!??whaaaat ﻃﺮﻑ ﻋﺼﺒﺎنی ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻬﺶ ﻣﻴﮕﻪ: can you speak english?????? ﻛﺎﭘﻴﺘﺎﻥ ﻣﻴﮕﻪ: yes, yes ﻃﺮﻓﻢ ﻣﻴﮕﻪ: ﭘﺲ ﺍﻭﻥ ﻃﻨﺎﺑﺘﻮ ﺑﻨﺪﺍﺯ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻣﻦ ﺑﻴﺎﻡ ﻛﺸﺘﻴﺘﻮ ﺗﻤﺎﺷﺎ ﻛﻨﻢ!
دخترم ✿ بهـــار ✿ http://ghasedakmaman.niniweblog.com/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی عصه دارم چه جوری تاپیک شاد بزنم گلم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
#طنز دختره پست گذاشته: دیگه جا برای گریه کردن ندارم . . . . . . . . . رفتم کامنت گذاشتم : جا از من گریه از تو خیلی دختر خوبی بود بلاکم نکرد (((: فقط گفته تا شب جا ردیف نکنم آتیشم میزنه
خدایا هزاران بار شکرت
ﺍﮔﺮ ﺑﺠﺎﯼ ﺩﺷﻤﻨﯽ ﺑﺎ ﺍﺳﺮﺍﺋﯿﻞ، ﺩﻭﺳﺘﺎنه ﺑﻪ ﻫﺮ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍﺳﺮﺍﺋﯿﻠﯽ ﯾﮏ ﭘﺮﺍﯾﺪ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩﯾﻢ ... ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﻧﺴﻠﺸﻮﻥ ﻣﻨﻘﺮﺽ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ! . . . . . . . ‏( ﺩﮐﺘﺮ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﺍﺯ شرکت ﺳﺎﯾﭙﺎ )
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
ﭘﺴﺮ: بابا ﻭﺍﺳﻢ ﺩﻭﭼﺮﺧﻪ ﻣﻴﺨﺮﻱ؟ بابا:ﺍﮔﻪ ﺷﻴﻄﻮﻧﻲ ﻧﮑﻨﻲ، ﺑﻪ ﺣﺮفم ﮔﻮﺵ ﮐﻨﻲ، زیاد ﺑﺎ ﮐﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮﺑﺎﺯﻱ ﻧﮑﻨﻲ، ﻣﺴﻮﺍﮎ ﺑﺰﻧﻲ، ﻣﻌﺪﻟﺖ هم بیست ﺷﻪ ﻭﺍﺳﺖ ﻣﯽ ﺧﺮﻡ! پسر: ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ ﺗﺤﺮیم های آمریکا علیه ایران رو هم ﻭﺭﺩﺍﺭﻡ؟! 😕😕😕
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
ﯾﻌﻨﯽ ﻓﻘﻂ ﺑﺮو ﺗﻮ ﻋﻤﻖ ﻣﻄﻠﺐ . . . . . . . ﻣﺮﺩ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﮔﻪ ﺑﻔﻬﻤﯽ ﺑﺎ ﺻﻤﯿﻤﯽ ﺗﺮﯾﻦ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺩﺍﺭﻡ، ﭼﮑﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﯽ … ؟ ﺯﻥ : ﻣﯿﻔﻬﻤﻢ ﻫﻤﺠﻨﺲ ﺑﺎﺯﯼ …!!! توصیه به آقایون ؛ﺑﺎ ﺯﻥ ﺟﻤﺎﻋﺖ ﺩﻫﻦ به ﺩﻫﻦ ﻧﺸید ﻭﺟﺪﺍﻧﺎ
آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟💖😇😍💝                                                 
عزیزم سارا جان درک میکنم که ناراحتی. ولی همین که تو تاپیک شاد شرکت کنیم هم خوبه. چرا تاپیک غمگین میشه صد صفحه به خدا افسردگی میگیریم. منم شش ساله ازدواج کردم صد دفعه میکرو و دارو درمان نشده هنوز. ولی دیدم دارم پیر میشم آنقدر حرص خوردم.
خدایا هزاران بار شکرت
شاد باشید عزیزانم و همیشه خندان و در ارامش من میرم که جو تاپیکت خراب نکنم عزیز موفق باشید و شاد بای
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
کسی را دارم… که آنقدر برایم کسی هست ک نگاهم دنبال کسی نباشد… . . . . . . . . . . . الکی مثلا،تیریپ عاشقانه برداشتم……….. وگرنه چشمم دنبال همتونه از دم....
آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟💖😇😍💝